vesela novica

Vsem poznan "Joker" bo postal drugič očka!

S.Č.
20. 2. 2024, 10.45
Posodobljeno: 20. 2. 2024, 11.45
Deli članek:

Igralka Rooney Mara je na premieri svojega novega filma na 74. mednarodnem filmskem festivalu Berlinale v Berlinu razkrila veselo novico - pričakuje drugega otroka z Joaquinom Phoenixom, poroča Page Six.

Profimedia
Joaquin Phoenix v Londonu

V črni obleki brez naramnic Givenchyja je pozirala s ponosom, medtem ko se je nežno dotikala trebuha.

To ni prvič, da bosta igralca Rooney Mara in Joaquin Phoenix postala starša. Leta 2020 sta pozdravila svojega prvega otroka, sina Riverja, ki nosi ime po Phoenixovem pokojnem bratu Riverju Phoenixu. Par, ki velja za zelo zasebnega, je izrazil željo, da bi njun sin odraščal normalno in zdravo.

Znana filmska ustvarjalca

Mara in Phoenix sta se spoznala na snemanju filma "Ona", a sta začela razvijati svojo zvezo med delom na drugem filmu, "Marija Magdalena". Kljub temu, da je Phoenix sprva mislil, da Mara ni zainteresirana zanj, se je kasneje izkazalo, da je bila le sramežljiva. Par se je zaročil leta 2019.

Poleg tega, da sta znana filmska ustvarjalca, sta tudi dolgoletna vegana. Upata, da bosta svojemu sinu lahko predala svoj način prehranjevanja, vendar ne želita vsiljevati svojih prepričanj. Phoenix je izjavil, da si želi, da bi bil njihov sin vegan, vendar mu ne želi vsiljevati svojih prepričanj.

Ta vesela novica je zagotovo razveselila njune oboževalce in medije ter ponovno poudarila njihovo srečno in usklajeno zvezo.