Radio 1

Video: Slavljenec Robert Roškar ima samo eno željo!

B.M.
19. 2. 2024, 14.40
Posodobljeno: 19. 2. 2024, 14.42
Deli članek:

Začeli smo počitniški teden in to pomeni na Radiu 1 samo eno – jutranji program je prevzela najbolj prižmojznjena radijska dvojica Anja Ramšak in Robert Roškar.

Radio 1
Robert in Anja.

Medtem, ko ekipa Denis Avdić Showa uživa na zasluženih zimskih počitnicah, poslušalce vsak delovnik zbuja Šou domov, ki poskrbi za obilico smeha in zabave ob prvi jutranji kavi. In današnje jutro je bilo še posebej zabavno in slavnostno.

Robert Roškar namreč praznuje rojstni dan! Malo po deveti uri so v studio namreč prišli njegovi sodelavci, zapeli vse najboljše, v roki pa so imeli slastno torto. Roši navdušenja kar ni mogel skriti, sploh, ko je zagledal, da je na torti njegov roza avto s pravo registrsko številko.

»A veste kaj si želim za rojstn dan? Da mi avto prebarvate nazaj na črno,« je zasikal vedno zabavni Roškar. »No, zdaj ti pa poklonimo še eno lepo pesem, tvojo najljubšo, Oblečem si oblekico od Hajdi,« pa je dejala Anja in nasmejala slavljenca in vse prisotne. Še več smeha in zabave sledi vsako jutro od 6. do 10. ure na Radiu 1.

Radio 1
Rojstnodnevna torta.