Znova dokazala, da je borka

Salome navdušuje s svojo avtorsko stand up komedijo!

S.Č.
19. 2. 2024, 10.27
Posodobljeno: 19. 2. 2024, 14.34
Deli članek:

Vsem dobro poznana Salome uresničuje svoje sanje in te dni polni dvorane po Sloveniji. Tokrat je na noge spravila publiko v Trbovljah, kjer pravi, da se je neopisno zabavala.

S.Č.
Salome v vrhuncu nastopa.

V soboto zvečer so v Trbovljah gostili edinstven dogodek, ki je pritegnil pozornost in navdušenje številnih obiskovalcev. Na odru se je namreč zavihtela Salome, ena prvih trans žensk v Sloveniji, ki je s svojo avtorsko stand-up komedijo prevzela občinstvo in ga popeljala skozi izjemno zgodbo svojega življenja.

Njen nastop ni bil le zabavni spektakel, temveč ganljiva pripoved o preizkušnjah, izzivih in zmagah. Salome je s humorjem prepletla svoje izkušnje življenja na Rabu, kjer se je spopadala z zlobnimi jeziki in se spoprijateljila s svojo drugačnostjo. Njeno potovanje v Slovenijo in prvi koraki na odru kot kraljica preobleke (drag queen) so prav tako postali del njene izjemne življenjske zgodbe, ki jo je tudi zapisala v avtobiografski knjigi.

s.č.
Napolnila je skoraj celotno dvorano

Njena zgodba je bila polna moči in navdiha

Občinstvo je bilo navdušeno nad Salomejinim nastopom, ki je bila prepleten s smehom, ganljivostjo in izjemno energijo. Medtem ko so se smejali njenim duhovitim opisom življenjskih dogodivščin, so se tudi sami navdihovali z njeno zgodbo o moči, samopodobi in pogumu. Po končanem nastopu je sledila prijetna debata s Salome ter možnost za skupinsko fotografiranje na odru, kar je še dodatno okrepilo povezanost med umetnico in občinstvom.

Ta nepozaben večer v Trbovljah je bil več kot le komični nastop; bil je priložnost za osvetlitev pomembnosti sprejemanja, raznolikosti in poguma posameznikov, kot je Salome, ki s svojo zgodbo in talentom spreminjajo svet na bolje.

s.č.
Zaposleni Delavskega doma Trbovlje so bili nad Salome več kot navdušeni.