Ganljiva čestitka

John Travolta praznuje 70 let!

S.Č.
19. 2. 2024, 15.41
Posodobljeno: 19. 2. 2024, 15.41
Deli članek:

V nedeljo je legendarni igralec John Travolta praznoval svoj 70. rojstni dan, ob tej priložnosti pa so se mu njegovi prijatelji in družina poklonili v objavah na družbenih omrežjih, izražajoč ljubezen, spoštovanje in hvaležnost do njega.

Profimedia
Legendarni ameriški igralec John Travolta praznuje 70 let

Medtem ko je slavljenec John Travolta vstopal v novo desetletje, se je njegova hči Ella Travolta, 23-letna manekenka in igralka, ganljivo poklonila svojemu očetu. Na Instagramu je delila čustveno fotografijo, na kateri sta skupaj, in v naslovu zapisala: "Vse najboljše človeku, ki je vedno ob meni in ki vedno prinaša svetlobo in lepoto v ta svet. Rada te imam do lune in nazaj."

Poleg hčerke je tudi Johnova dolgoletna prijateljica in soigralka Jamie Lee Curtis delila svoj rojstnodnevni poklon zvezdniku Briljantine. Na svojem Instagram profilu je Curtis objavila več fotografij para, skupaj s srčkanim sporočilom: "SREČEN ROJSTNI DAN John! Že dolgo smo prijatelji in sodelavci ter delimo strast do naše umetnosti ter otrok in reševanju mladičev!"

Najbolj ga poznamo po Briljantini

John Travolta je v svoji dolgi karieri, ki se je začela s priznanji za vloge v televizijski seriji iz sedemdesetih let "Welcome Back, Kotter", dosegel status ikone filma. Z vlogama v filmih Vročica sobotne noči leta 1977 in Briljantina leta 1978 je osvojil srca občinstva in kritikov ter si prislužil številne nagrade, vključno z oskarjem za najboljšega igralca za prvo omenjeni film.

Njegova filmska kariera se je nadaljevala s številnimi uspešnicami, ki so ga utrdile kot enega najbolj prepoznavnih in priljubljenih igralcev Hollywooda. Trenutno ima pred seboj dva prihajajoča projekta, film "Cash Out" in filmski muzikal "That's Amore!" s Katherine Heigl.

John Travolta je oče treh otrok, ki jih je imel s svojo pokojno ženo Kelly Preston, ki je leta 2020 izgubila bitko z rakom. Njuni otroci Jett, Ella in Benjamin so mu vir ljubezni in navdiha skozi vse življenjske preizkušnje.

Družina mu pomeni vse

Ob tej priložnosti je John Travolta delil tudi videoposnetek prazničnega praznovanja s svojo družino, ki je potekalo med snemanjem pesmi "Come Rain or Come Shine". S svojo prisotnostjo in ljubeznijo do svojih najbližjih je Travolta pokazal, da mu družina pomeni vse.

Kot je razvidno z objav na družbenih omrežjih, je bil John Travolta deležen izjemne ljubezni in spoštovanja ob praznovanju njegovega 70. rojstnega dne. Njegova karizma, talent in srčnost so še naprej navdih za mnoge in njegovo zapuščino v svetu zabave je težko preceniti.