Z Goranom Mandićem

Video: 39-letna Sonja Kovač sledilcem razkrila najsrečnejšo novico

D.K.
27. 12. 2023, 13.52
Posodobljeno: 27. 12. 2023, 13.53
Deli članek:

Iz čustvenega posnetka, ki ga je delila na Instagramu, je mogoče sklepati, da sta si s partnerjem Goranom Mandićem otroka želela že dolgo.

Instagram Sonja Kovač
Sonja Kovač

Hrvaška vplivnica Sonja Kovač je svojega fanta dolgo skrivala pred javnostjo, nato pa je na družbenih omrežjih začela objavljati skupne fotografije s potovanja. Pred dvema letoma mu je v čustveni objavi čestitala za rojstni dan.

Zdaj pa je razkrila, da z zaročencem Goranom Mandićem pričakujeta prvega otroka. Spomnimo, Sonja je rojena v Bjelovarju, širša javnost pa jo je spoznala v seriji "Sosedje za vedno", v kateri je igrala Viki.

"Življenje nas uči potrpežljivosti in potem največja nagrada vedno pride ob pravem času!" je zapisala ob videu, v katerem s solzami v očeh prikazuje test nosečnosti.

Par je v zvezi že 10 let, zaročila sta se lani na Maldivih, združila pa ju je ljubezen do pokra in potovanja. "Pravzaprav sem vedela, da se bo to nekega dne zgodilo. Vse je tako normalno, ko si že toliko časa skupaj in nama je pomembno le, da se imava rada," je podrobnosti zaroke za InMagazin razkrila Sonja in dodala, da je Goran vse načrtoval eno leto.

Kot je dejala, ji je iz njene sobe ukradel prstan in ga odnesel v zlatarno, da so lahko izdelali pravo velikost. "No, nisem si mislila, da mi lahko tako prikriva stvari," je dejala in povedala, da ni dekle, ki se drži konvencionalnih pravil.

Ob tem naj omenimo, da je Goran Mandić najuspešnejši hrvaški igralec pokra. Po podatkih na spletnem mestu je igralec karte doslej v svoji karieri na turnirjih osvojil več kot dva milijona dolarjev, največ pa je letos zaslužil na turnirju v Barceloni, ko je v igri Texas Holdem osvojil 452 tisoč dolarjev.