le kaj se je dogajalo v hiši

Lastniki vile tožijo Cardi B: 'Odšla sta, nista plačala, notri pa sta samo naredila ...'

S.Č.
24. 12. 2023, 14.58
Posodobljeno: 24. 12. 2023, 16.00
Deli članek:

Glede na dokumente je lastnik celotno škodo ocenil na približno 85.000 dolarjev.

Profimedia
Lastnik je celotno škodo ocenil na približno 85.000 dolarjev.

Slavno reperko Cardi B in njenega sedaj bivšega moža Offseta naj bi lastniki počitniške hiše na Beverly Hillsu tožili, potem ko je par odšel iz graščine, ne da bi plačal velik del računa. Posest pa sta pustila v popolnem razsulu dodaja lastnik vile. 

Lastnik dvorca je v tožbi trdil, da sta Cardi B in Offset zasedla luksuzni dom v začetku leta 2022, a sta nato oktobra zapustila posest brez kakršnega koli obvestila, glede na dokumente, ki jih je pridobil TMZ. Poleg tega naj bi lastnik v tožbi trdil, da sta Cardi, rojena Belcalis Almánzar, in Offset, čigar pravo ime je Kiari Cephus, zamujala z najemnino in komunalnimi stroški, ko sta nenadoma zapustila nepremičnino.

V tožbi najemodajalec prav tako navaja, da je po odhodu para na prestižnem domu nastala "znatna premoženjska škoda", vključno z zlomljenim pohištvom, ožganinami na mizah in pultih, luknjami v stenah in trajnimi praskami na preprogah, zavesah in ploščicah na tleh. . Glede na dokumente je lastnik celotno škodo ocenil na okoli 85.000 dolarjev. Znan svetovni medij Page Six se je obrnil na predstavnika Cardi in Offset za celotno zgodbo, vendar se ni takoj oglasil, tožba pa sledi zelo javni drami med parom. Oboževalci so namreč opazili, da sta si glasbenika v začetku tega meseca nehala slediti na Instagramu. Dan pozneje je Cardi rekla, da se bo znebila "mrtve teže", preden bo dočakala leto 2024.

"Vsako leto si rečemo: 'Novo leto, nov jaz, novo to, novo ono'. Madona, to sranje si jemljem k srcu! Znebiti se moraš mrtve teže, in ko pride do mrtve teže, Rekla bom mentaliteto, odlašanje, lenobo in ljudi,« je Cardi povedala na Instagramu v živo 4. decembra, da se bori proti solzam, in dodala: »In veliko ljudi je mrtva breme.«