"ziher je koza"

Lado Bizovičar iskreno o sožirantki

S.Č.
24. 12. 2023, 14.25
Posodobljeno: 24. 12. 2023, 14.56
Deli članek:

Poznani slovenski žirant šova Slovenija ima talent in stand up komik, je te dni napolnil svoj instagram profil s fotografijami njemu ljubimi osebami in spodaj delil sočne opise. Najbolj je izstopal ta, ki ga je namenil svoji sožirantki Marjetki Vovk.

Darja Štravs Tisu
Lado slovi po zabavnih idejah ter izjavah.

Slovenski komik in zvezda priljubljene reklame trgovine Hofer Lado Bizovičar, med drugim slovi tudi po svojih unikatnih izjavah ter idejah, ki jih brez dlake na jeziku deli z javnostjo. 

Tokrat je svojo idejo predstavil na Instagramu, kjer je svoj profil zapolnil s fotografijami znanih slovenskih obrazov in njemu ljubimi ljudmi. Najbolj pa je izstopal zapis, ki ga je namenil sožirantki Marjetki Vovk. “Ne sodi knjige po govoricah! Ko sem jo dobil na stol ob sebe, mi ni bilo pogodu… “Ziher je koza,” sem si mislil… No, ni. Je izjemna pevka z jasno vizijo za svoje glasbeno ustvarjanje. Na eni strani dama, na drugi prtegnena do fundamenta. In fajn človek. Me ne čudi, da je Križanke razprodala v trenutku!” je zapisal pod njuno skupno objavljeno sliko.