Astro

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na veliki preizkušnji

Tadej Šink, horarni astrolog, 041 428 966
20. 5. 2024, 16.15
Deli članek:

Odkrili boste svojo moč in talente, ki so vam dani.

Dreamstime
nova zemlja

Vsak človek ima svoj značaj, ki ga z leti oblikuje in skozi to spozna določene možnosti rasti in razvoja. Vedno znova spoznavamo ljudi, ki so lahko naše ogledalo, in ob tem uvidimo, kje smo dobri in kaj bi morali spremeniti ali izboljšati. To je pravzaprav kot umetnina, potrebujemo čas, navdih in nekaj talenta, toda kjer je volja, je tudi pot.

Spoznati morate svojo kreativno energijo in slediti notranjim smerokazom, tako najdete zaupanje in moč.

Venera bo ženskam okrepila magnetično energijo in ponudila podporo, Mars pa bo moškim prinesel drznost in varnost.

Zdi se, da je svet okoli nas na preizkušnji, a skupaj lahko naredimo kaj dobrega zase in za druge ljudi. Poiščite svetle točke tega dogajanja, skozi to najdete moč in spodbudo.

Izgubljeno energijo vam lahko povrnejo narava, športne dejavnosti, umetnost ali pogovori. Vse ali nič – izbira je vaša.

Oven

Ljubezen: Venera vam bo podarila notranjo moč in blesteli boste v krogu družine in romantiki. Poglobili se boste tudi v odnos in tako prihaja napredek v povezavi s srčnim izvoljencem. Kreativna energija bo tista, ki vam bo prinesla zaupanje in dodatne priložnost za rast in razvoj.

Denar: Pogovori bodo na eni strani prenesli nova znanja in na drugi strani priložnost za ravnovesje. Sodelovanje bo koristno in konec tedna sledi tudi nagrada. Mars vam bo prinesel plodna sodelovanja in srečo pri denarju.

Zdravje: Zelena barva bo pripomogla k boljšemu počutju. Čas je, da naredite načrt. Merkur vam bo prinesel nova znanja, veselje in ugodne preobrate. Res pa je, da boste morali svoje misli usmeriti v nekaj razvojnega, tako si boste polepšali vsakdan.

Bik

Ljubezen: Res se boste morali pogovoriti in določiti osebne meje. Mars pa vam bo podaril ognjevitost v ljubezni. Pridobili boste odgovore na svoja vprašanja in sledili svojim usmeritvam. Pozitivnost se vam bo obrestovala v sredo in soboto.

Denar: Teden bo v znamenju harmoničnih rešitev in plodnih preobratov. Merkur vam bo prišepnil prave besede in tako najdete več časa za sodelovanje in povezovanje. Odkriti morate svoje talente in spoznati, kaj sodi v ospredje. Ploden dan za denar bo ponedeljek.

Zdravje: Besede ta teden prinašajo neko modrost in bodo plod dela na sebi. Odlično se boste počutili med ljudmi, sklepali boste nova prijateljstva in uživali med barvami. Pozitivne misli vas lahko polepšajo in prinesejo neko ravnovesje in skladnost.

Dvojčka

Ljubezen: Merkur vam bo prinesel paleto dobrih besed in napredka. Potrebovali boste več varnosti, notranje umirjenosti in časa za raziskovanje odnosa. Srčni izvoljenec bo vaš vir navdiha in priložnosti za napredek na osebni ravni. Zapisujte si občutke.

Denar: Kolo sreče se bo glede službe v sredo obrnilo v vašo korist, glede denarja pa v petek. Merkur vam bo podaril modre besede in tako boste kos vsem nalogam in obveznostim. Po zvezdnih namigih je nakazano, da boste uspeli v skupinskem delu; ponosni boste na svoje dosežke.

Zdravje: Venera vam bo pomagala, da se boste nekoliko umirili in bolj ciljno usmerili. Prijetne besede so tiste, ki odprejo srce, prinesejo ravnovesje in notranji mir. Nemirni boste v četrtek in soboto, vendarle če boste to znali premostiti s čuječnostjo, boste osebnostno napredovali.

Rak

Ljubezen: Izbrali boste prave besede in stopili v ospredje. Srčni izvoljenec bo sledil vašim navodilom in skupaj boste našla dodatno motivacijo. Dogajanje bo ta teden dinamično in drzno, a boste ponosni nase. Sledili boste brezpogojni ljubezni.

Denar: Namig tedna je veselje, in če ga boste vnašali v delovno okolje, bo vse bolj popolno. Sreda vam bo naklonjena na področju denarja in naredili boste korak naprej. Venera vam bo pomagala do dobrih idej, Mars pa do notranje modrosti.

Zdravje: Kreativna energija bo izboljšala vaše počutje, dosegli boste ravnovesje in uvideli lepote življenja. Venera vam bo pomagala tako pri osebni rasti kot pri prijateljstvu. Če boste sledili glasu srca, vas bosta spremljala sreča in notranji mir.

Lev

Ljubezen: Neptun vam bo dal dobro popotnico za srečo v ljubezni. Srčni izvoljenec vam bo dokazal svojo modrost in štele bodo prijetne besede. Seveda boste skupaj našla tudi odgovore na vprašanja. V sredo in petek boste spoznali svojo moč in sledili brezpogojni ljubezni.

Denar: Na delovnem mestu boste stopili v ospredje in jasno povedali svoje mnenje. Vaša pozitivna energija se bo prenašala na druge in tako boste doživeli pohvalo in priljubljenost. To vam bo dalo zagon in svežo energijo. Na področju denarja boste določili svoja pravila.

Zdravje: Venera vam bo podarila nekakšno magnetičnost, dobro boste vplivali na prijatelje in blesteli v prostem času. Toda modro bo, da najdete tudi čas zase in se iskreno pogovorite. Barve vam bodo dale navdih in konec tedna boste upravičeno ponosni nase.

Devica

Ljubezen: Srčni izvoljenec vam bo nastavil ogledalo, kar pa bo koristno in mu boste za to hvaležni. Več časa bo za pogovor in kreativne dejavnosti, povezane z domom. Uran vam bo prinesel neke rešitve in osebno srečo.

Denar: Vaša vrednota je varčnost, a boste morali ta teden sprejeti tudi nekaj drugačnih odločitev. Merkur vam bo prinesel paleto dobrih odločitev na delovnem mestu. Svoje ideje boste v tišini razvijali naprej in čakali na pohvalo. Peščeno rumena barva vam je lahko v navdih pri zadevah na delovnem mestu.

Zdravje: Če si boste znali razporediti čas, boste uživali in spremembe vam bodo v osebno pomoč. Vzemite si tudi čas za kreativnost, rišite na primer svoje občutke skozi igro barv. Naredite korak naprej in razvijajte pozitivne misli, tako vas čakata sreča in zadovoljstvo.

Tehtnica

Ljubezen: Romantična energija vam bo v pomoč in sledili bodo pozitivni preobrati. Teden bo v znamenju skladnosti in pogovorov. Srčni izvoljenec bo od srede naprej plesal po vaši melodiji in čas prinaša nova spoznanja. Koristne učinke bo imelo zapisovanje občutkov.

Denar: Neptun vam bo podaril navdih in tako boste znali narediti pomemben korak naprej. Po drugi strani bodo sodelavci vir dobrih zamisli in dobro boste sodelovali. Sicer pa naredite načrt, kaj potrebujete v svojem poslovnem življenju in kaj ste prerasli.

Zdravje: Ključno bo, da svoje misli ciljno usmerite, le tako boste dosegli napredek. V prostem času se sprostite v naravi, aktivno na vrtu ali ob opazovanju okolice. Skozi odnose boste spoznali, kaj morate spremeniti za osebno srečo in notranje zadovoljstvo.

Škorpijon

Ljubezen: Iz zvezdnih namigov je razbrati nekaj čarobnih preobratov in bogatih spoznanj. Srčni izvoljenec vam bo ponudil roko, seveda bodo v ospredju tudi romantična doživetja. Ključ do uspeha bodo pogovori in Venera vam bo podarila navdih za srečo in blagostanje.

Denar: Pri denarju vas bo spremljala sreča in sledili boste osebnim ciljem. Mars vam bo podaril drznost in nagrajeni boste, če ji boste sledili. Rdeča nit tedna bo sicer tudi diplomacija; skozi sodelovanje boste uvideli, kam se vam izplača vlagati energijo.

Zdravje: Teden bo v znamenju duhovnih prelomnic in napredka v tem pogledu. Izgubljeno energijo si lahko povrnete denimo ob poslušanju klasične glasbe, sprehodih in športni dejavnosti. Modro je, da svoje mnenje poveste šele po temeljitem razmisleku.

Strelec

Ljubezen: Srčni izvoljenec bo vaše ogledalo, torej vas čaka učenje. Napredek prihaja ravno skozi pogovor. Sicer pa se vam bo obrestoval optimizem. Okrepite ljubezen do sebe in poiščite navdih v vsem, kar obstaja. Polepšali boste sebe in svoj dom.

Denar: Naredili boste načrt in se ga držali, za to boste tudi nagrajeni. Glede sodelavcev boste sprva nekoliko zadržani, a do četrtka se boste sprostili. Jupiter vam bo podaril moč in tako boste kos vsem nalogam in obveznostim. Glede denarja bo treba narediti načrt.

Zdravje: Venera vas bo obdarila z energijo privlačnosti, a bo po drugi strani treba določiti osebne meje in pravila igre. Tokrat se boste sproščali kar ob domačih opravilih, recimo ob pospravljanju omar. Notranji mir vam prinesejo tudi pogovori z nekom, ki mu zaupate.

Kozorog

Ljubezen: Venera bo okrepila vaše zaupanje. Prinaša romantične preobrate. Spremljala vas bo notranja moč in pridobili boste odgovore na svoja vprašanja. Če se boste sprostili in zaupali, se bo dogajanje razvijalo po pričakovanjih. Barva tedna bo rdeča.

Denar: Pred vami je teden plodne energije in tako se bodo zadeve obrnile v iskani smeri. Če boste zaprosili za sodelovanje, boste to tudi prejeli, a ne bodite prestrogi do sebe. Mars vam bo pri določenih idejah v pomoč in poglobili boste svoje znanje.

Zdravje: Rdeča nit bodo odnosi in skozi sodelovanje boste spoznali, kaj morate še spremeniti. Napredek prihaja skozi skupinsko dinamiko, jasno boste morali povedati svoje mnenje. Sicer pa se boste poglobili v dejavnosti, ki vam pričarajo nasmeh na obraz.

Vodnar

Ljubezen: V ospredju bo odnos do sebe, in če boste znali najti moč, sledijo pozitivni preobrati. Partner vam bo podal roko in skupne odločitve bodo nadvse modre ter pravi blagoslov. V četrtek in petek boste ponosni nase in na svoje dosežke.

Denar: Svoje mnenje boste povedali odločno, a ne pozabite na nekaj diplomacije. Venera vam bo prinesla paleto ugodnosti, tako na delovnem mestu kot pri denarju. Dovolite si narediti korak naprej in slediti tistemu, kar vam daje zaupanje.

Zdravje: Poglobiti se boste morali v intuitivne uvide in spoznati, kaj vam daje dodatno motivacijo. Več časa boste namenili tudi za kovanje načrtov, ki vam bodo dali še več volje. Barva tedna bo svetlo modra. Pričakujte čarobne preobrate na bolje.

Ribi

Ljubezen: Teden bo v znamenju plodne energije, uspelo vam bo opraviti vse naloge in obveznosti. Partner bo sledil vašim namigom in dejstvo je, da bodo v ospredju čarobni preobrati. Delovali boste intuitivno in pravilno, zato boste na splošno zadovoljni.

Denar: Teden prinaša kar nekaj rešitev in stvari se bodo dobro razpletle. Res pa je, da bo treba določiti osebne meje in se jih v celoti držati. Mars vam bo podaril moč in drznost, ki ju boste znali izkoristiti. Denarno boste napredovali v petek.

Zdravje: Duhovna znanja vam prinašajo nekaj dobrih iztočnic in s tem greste osvobojeni naprej. Pozitivne misli vam bodo v pomoč in oporo. Kreativna energija bo še posebno dobrodošla v sredo in petek. Barva tedna bo svetlo zelena.