Malibu

Igralec Charlie Sheen žrtev napada na svojem domu v Los Angelesu

A.S./STA
23. 12. 2023, 10.44
Posodobljeno: 23. 12. 2023, 10.48
Deli članek:

Ameriški igralec Charlie Sheen je bil po navedbah policije v petek žrtev napada v svojem razkošnem domu v Los Angelesu. Policisti so 47-letno osumljenko aretirali ter obtožili napada in vloma, poroča francoska tiskovna agencija AFP. Sheen ni potreboval zdravljenja v bolnišnici.

Profimedia
Charlie Sheen

Policisti so na Sheenov dom prispeli zaradi prijave napada, je sporočila policija okrožja Los Angeles. "Ko so stopili v stik z vpletenimi stranmi, so policisti ugotovili, da je bil Charlie Sheen žrtev napada," so zapisali. 47-letno osumljenko so aretirali zaradi napada s smrtonosnim orožjem, uporabe sile, ki bi lahko povzročila hude telesne poškodbe, in vloma v stanovanje, so sporočili iz šerifovega urada.

Portal TMZ je poročal, da je 47-letna vlomilka ena od Sheenovih sosed. Igralcu naj bi raztrgala srajco in ga skušala zadušiti. Sheena so po navedbah portala pregledali reševalci, vendar ga niso odpeljali v bolnišnico.

Sheen, ki je znan po precej razuzdanem življenju, ki ga zaznamujejo droge, alkohol in prostitutke, je zaslovel v televizijskih serijah Menedžment jeze in Dva moža in pol ter z vlogami v filmih Vod smrti in Wall Street.

Profimedia
Stanovanjski blok v Malibuju, v katerem je Sheena napadla soseda.