Joelle Marie Jaracz

60-letni pevec skupine Rammstein ima 40 let mlajšo

R.T.
21. 12. 2023, 20.29
Posodobljeno: 21. 12. 2023, 20.38
Deli članek:

Pevec skupine Rammstein Till Lindemann je sveže zaljubljen.

Profimedia
Till Lindemann

60-letni Lindemann se je zagledal v 20-letno manekenko Joelle Marie Jaracz. Vseprisotni nemški tablodi Bild je objavil fotografijo, na kateri se sprehajata med stojnicami na pariški božični tržnici.

Mladenka nemško-poljskega porekla, ki se bavi z manekenstvom, obenem pa študira, naj bi rahlo ostarelga pevca spoznala pred nekaj meseci v Düsseldorfu, nekajkrat pa naj bi ga obiskala v njegovem stanovanju v Berlinu, zdaj pa že skupaj hodita na koncerte.

Lindemann je bil do leta 2015 v vezi s televizijsko voditeljico in igralko Sophio Thomallo, ki danes šteje 34 let in zadnji dve leti intimno druži s tenisačem Alexandrom Zverevom.

V začetku letošnjega poletja so se pojavile hude obtožbe na račun Lindemanna. Po koncertih naj bi prišlo do spolnih zlorab. Lindemannova odvetnika sta trditve, da naj bi bile omamljene z uspavalnimi kapljicami ali alkoholom z namenom, da bi pristale v spolne odnose s pevcem, brez izjeme neresnične. Konec avgusta je tožilstvo ovrglo obtožbe, saj ni bilo dokazov, ki bi bremenili Lindemanna.