za sabo ima težko leto

Mariah Carey končno razkrila podrobnosti o razpadu dolgoletne zveze

S.Č.
24. 12. 2023, 12.57
Posodobljeno: 24. 12. 2023, 13.20
Deli članek:

Prvi glas decemberskih klasik, Mariah Carey je končno razkrila podrobnosti o dolgoletni vezi in razhodu z Bryanom Tanakom.

Profimedia
Kraljica božiča se praznikov vedno zelo veseli.

Mariah Carey in njen dolgoletni fant Bryan Tanaka sta pred kratkim za za Page Six razkrila, da sta se razšla, ker naj bi si Bryan želel otroke. Omenjeni portal je poročal, da je 14-letna starostna razlika med paroma botrovala temu, da je imel 40 letni Bryan drugačne želje kot 54 letna "kraljica božiča". Mariah ima z nekdanjim možem Nickom Cannonom že 12 letna dvojčka Moroccana in Monroe.

"Tega božiča se veselim vse leto!"

Njuna zveza je trajala dobrih sedem let in se začela leta 2006, ko se je Bryan pridružil skupini spremljevalnih plesalcev v ekipi Mariah Carey. Že pred nekaj tedni se je šušljalo o razhodu, ko se je znamenita pevka sama odpravila na letno potovanje v Aspen. Dodatno pa spodbudila ugibanja, ko je v začetku tega meseca za People povedala, da je imela težko leto.  "Tega božiča se veselim vse leto. Že od lani, saj lansko leto res ni bilo najboljše" je dodala pevka, kateri gredo počitnice vedno v prid. Njena uspešnica All I Want For Christmas Is You je najbolj prodajana božična pesem vseh časov (približno 16 milijonov prodanih izvodov), napisala pa jo je v pičlih 15 minutah, pred 28 leti. Podrla je številne rekorde, Carey pa je doslej samo na račun avtorskih honorarjev prinesla okoli 60 milijonov dolarjev. Original traja štiri minute in eno sekundo.