"v telovadnico grem vsak dan"

Ozzy Osbourne se ne da! Bil je praktično paraliziran

S.Č.
23. 12. 2023, 13.39
Posodobljeno: 23. 12. 2023, 13.58
Deli članek:

Pred mesecem dni je legendarni Ozzy Osbourne sam sebi napovedal, da mu je ostalo še deset let življenja.

Profimedia
Sam sebi napovedal, da mu je ostalo še deset let življenja

Legendarni pevec skupine Black Sabbath Ozzy Osbourne, je med zadnjo torkovo epizodo oddaje "The Osbournes Podcast" razkril, da gre vsak dan v telovadnico in da ga spremlja goreča želja po tem, da se zopet postavi na noge. Dodal je, da je praktično paraliziran.

Leta 2003 so mu diagnosticirali Parkinsonovo bolezen 

Glede na NY Post je Ozzijeva žena Sharon Osbourne sredi epizode komentirala, da je njen mož izgledal, kot da se dolgočasi. "Utrujen sem," jo je popravil Ozzy, zaradi česar ga je 71 letna Sharon vprašala, ali je prejšnjo noč dobro spal. V pogovor se je vmešala njuna hčerka Kelly Osbourne in dodala, da oče res pridno telovadi v telovadnici, Sharon pa dodala, da že ve kaj bo Ozzijev nov hobi. 

Pred mesecem dni je namreč izjavil, da mu manjka le še 10 let življenja, Osbournova grozljiva napoved pa je sledila nedavni operaciji hrbta, ki ga je tako rekoč spremenila v invalida. Ikoničnem "Prinu teme" so leta 2003 diagnosticirali Parkinsonovo bolezen in je od takrat prestal štiri operacije hrbtenice. Padec leta 2019,  pa je še poslabšal prejšnjo poškodbo pri vožnji s štirikolesnikom.

Profimedia
Ozzy pravi, da se večkrat počuti kot, da ima na nogah opeke.

Ozzy dodaja, da se včasih počuti, kot da so opeke privezane na njegove noge

"Res me je prizadelo. Druga operacija je šla strašno narobe", je Osbourne povedal za britanski Rolling Stone novembra. "Mislil sem, da bom pripravljen in bom tekel po drugi in tretji operaciji, a med zadnjo so mi v hrbtenico vstavili palico. Našli so tumor na enem vretencu, tako da so morali tudi tega izkopati", je pripovedoval 75 letni Ozzy, ki pravi kako hudo mu je in poudarja, da nima ravnotežja.

Sharon je Ozzyjevo operacijo opisala kot "veliko operacijo, ki bo definirala preostanek njegovega življenja". V začetku novembra je bila ikona glasbene industrije fotografirana, ko je v črni majici in trenirki zapustila poslovno stavbo v Santa Monici v Kaliforniji v invalidskem vozičku. To je bilo prvič, da so legendarnega pevca videli uporabljati določeno napravo - pomoč, saj je pred tem uporabljal sprehajalno palico. Čeprav je bil v zadnjih nekaj mesecih kar nekajkrat v operacijski sobi, Ozzy dodaja, da se včasih počuti, kot da so opeke privezane na njegove noge. Tako zelo težke so.