Kaj menite?

Oboževalci Haryja Stylesa razočarani

S.Š.
16. 11. 2023, 12.23
Posodobljeno: 16. 11. 2023, 12.25
Deli članek:

Pevec Harry Styes, ki je povsem obnorel svet, je oboževalce šokiral s svojo novo pričesko.

revija zvezde
harry styles

Že več dni se je ugibalo, ali si je pevec res obril glavo, zdaj pa je njegova kozmetična znamka Pleasing na Instagramu objavila fotografijo sveže postriženega oziroma pobritega pevca. "Naš ustanovitelj, Harry Styles, na lansiranju Pleasing Fragrance s prijatelji v Londonu," se je glasil naslov pod objavo. Kljub temu, da so na Instagramu izklopili komentarje pod fotografijo, to ni ustavilo oboževalcev, ki so fotografijo delili na omrežju X in hitro pokomentirali njegov nov videz.

Nekateri navdušeni, spet drugi malo manj

"Dobesedno se tresem, prosim, recite da ni res,” je tvitnila ena oseba. “Videti je, kot da sodi v film Hitri in drzni," je zapisal drugi.

Našli pa so se tudi tisti, ki jim je bila glasbenikova nova pričeska všeč. "Včeraj je bil videti kot otrok, danes je stric, vau." "Videti je popolnoma drugačen, a kul," so se glasili diplomatski tviti.

Eni so sicer mnenja, da si je zvezdnik glavo pobril pred svojim 30. rojstnim dnevom, ki ga praznuje februarja. No, drugi pa menijo, da želi v novo leto vstopiti z novo podobo. Kaj menite?