Viktorjin angelček

Tako je medije utišala manekenka Adriana Lima

Stella Čebin
16. 11. 2023, 10.37
Posodobljeno: 16. 11. 2023, 11.12
Deli članek:

Brazilska manekenka se je pred nekaj dnevi znašla v središču pozornosti, ko je obiskala premiero filma Igre lakote: Balada o pticah pevkah in kačah. Kamen spotike je bil njen sedanji izgled.

Profimedia
Adriana Lima

Brazilska manekenka Adriana Lima se je pred nekaj dnevi znašla pod žarometi pozornosti, ko se je udeležila premiere filma Igre lakote: Balada o pticah pevkah in kačah. Družbo so ji delali partner Andre Lemmers, 11-letna hčerka Sienna in 14-letna hčerka Valentina, ki ju ima z nekdanjim možem, srbskim košarkarjem Markom Jarićem. Na dogodki sta se jima pridružila tudi otroka Andrea Lemmersa, Miah in Lupo.

42 letna lepotica je na rdeči preprogi nosila črno obleko z rdečimi poudarki. Bolj kot obleka pa je pozornost pritegnil njen spremenjen obraz. Številni oboževalci ji očitajo, da si je privoščila lepotne posege, saj izgleda popolnoma drugače, kot pred leti. Nekateri jo zagovarjajo in trdijo, da sta za spremenjen videz krivi poporodna teža in skrb za otroke. Na kritike se je odzvala tudi slavna manekenka, ki je na družbenih omrežjih poleg svoje fotografije zapisala: "Obraz utrujene mame ene najstnice, dveh otrok, enoletnega otroka, ki se uči hoditi, in treh psov. Hvala za vašo skrb." To sicer ni prvič, da se je nekdanji Viktorijin angelček znašel na udaru kritik zaradi svojega videza. Tabloidi že vse leto pišejo, da je njen obraz nekoliko zabuhel in čuden. Prav tako so se "spotaknili" ob njene kilograme. Številni menijo, da ji niti leto dni po rojstvu sina ni uspelo povrniti prvotne postavem, kar pa še z daleč ni prioriteta brazilske manekenke. 

Profimedia
Nekdanji izgled manekenke

Adriana je v začetku leta za revijo People razkrila, da je po porodu sina težko sprejela svoje telo. "Vsak dan se moram opomniti, da moram sprejeti svoje telo. Trenutno je moje telo takšno, ker sem rodila otroka. Torej sem ustvarila življenje. To je tako velik blagoslov. Vsako telo se na nosečnost in po njej odziva drugače," je s tem utišala kritike.