Vrtoglavi zneski

Za preživnino skoraj 50 tisoč evrov: "Otroci ne morejo živeti od drobtin!"

S.Š.
7. 7. 2023, 10.24
Posodobljeno: 7. 7. 2023, 10.25
Deli članek:

Kmalu nekdanja žena Kevina Costnerja je zgrožena nad 47.000 evrov mesečne preživnine, ki ji jih trenutno ponuja igralec.

Profimedia
Kevin Costner in Christine se ločujeta.

Christine Baumgartner se na sodišču bori za višjo preživnino, saj kot pravi 47.000 evrov na mesec preprosto ni dovolj. Christine trdi, da Kevin mesečno porabi 220.000 dolarjev zase in za otroke, ko ti bivajo z njim, kar je velik kontrast v primerjavi s 47.000 evri, ki naj bi jih bil Kevin mesečno pripravljen izplačevati Christine.

Konec zveze pred slabim mesecem

Kevin in Christine sta sicer pred slabim mesecem sporočila, da se ločujeta. Christine se je takrat tudi izselila iz Kevinovega kalifornijskega domovanja. 49-letnica zdaj trdi, da 47 tisoč evrov mesečno preprosto ne more zagotoviti otrokom življenja, na katerega so bili navajeni do sedaj... za ta denar namreč naj ne bi mogla najti niti lepega stanovanja.

100 tisočakov za kozmetične posege

Otroci so po oceni Christine ob selitvi povsem potrti, saj so navajeni živeti ob plaži in v varovanem naselju. Tega jim zdaj, kot pravi sama, s slabimi 50 tisočaki ne more zagotoviti.

Denar naj bi potrebovali tudi za druge stvari in ne zgolj samo najemnino. Tako je naštela še kup drugih stroškov, kot so stroški za oskrbo z elektriko, vodo in televizijo, osebni asistenti in pomočniki.

Christine od Kevina zdaj zahteva 228.000 evrov mesečno, Kevinov računovodja pa medtem ugotavlja, da njeni stroški vključujejo dobrih 100 tisočakov za osebne kozmetične posege in nakupovanje v prestižnih butikih.