Vrhunsko

Največja radijska družina v Sloveniji: Radio 1 posluša skoraj pol milijona Slovencev

R.T.
6. 7. 2023, 15.21
Posodobljeno: 6. 7. 2023, 15.23
Deli članek:

Po zadnjih najnovejših raziskavah Inštituta Mediana, je daleč najbolj poslušan radio v Sloveniji, Radio 1, ki ga posluša skoraj pol milijona Slovencev, kar je vsak četrti Slovenec. Radio 1 na dnevni bazi posluša kar 300.000 ljudi.

Radio 1
Največja radijska družina v Sloveniji.

Ta vrhunski dosežek potrjuje izjemno angažiranost celotne radijske ekipe, ki se vsak dan, tudi ob vikendih in praznikih trudi, da dostavi kakovosten, raznolik, informativen in predvsem zabaven program.

Paradni konj Radia 1 ostaja voditelj Denis Avdić, ki s sovoditeljema Miho Deželakom in Jano Morelj ustvarja najbolj poslušan jutranji program v Sloveniji, Denis Avdić Show. Za 'drive time' na poti domov pa poskrbi najbolj prižmojznjena radijska dvojica, Anja Ramšak in Robert Roškar v Šou domov, ki nikogar ne pusti ravnodušnega. Svoj košček k mozaiku uspešnosti pa prispevajo še Matjaž Lovše, Iztok Gustinčič, Tomaž Klepač in Aljaž Červek in še številni mladi voditelji, ki še čakajo na svojo priložnost.

Radio 1
Največja radijska družina v Sloveniji.

Zabavne domislice celotne radijske ekipe pa niso dokumentirane samo v etru, temveč tudi na radjski spletni strani (link) in na socialnih omrežjih, kjer imajo na tisoče sledilcev, ki vsak dan že komaj čakajo kateri novi šali se bodo lahko nasmejali.

»Radio 1 ne šteje skoraj pol milijona poslušalcev, ampak pol milijona prijateljev! Veselimo se njihovega vsakodnevnega vračanja v našo družbo, ki jo odlikuje najboljša zabava, glasba, informacije in kar je še posebej pomembno, zaupanje! S tem zaupanjem, vsako leto skupaj pomagamo na tisoče družinam in otrokom v težkih socialnih razmerah. Obljubimo, da bomo to počeli skupaj, dokler bo potrebno. Obljubimo, da tudi v prihodnje ne bomo hodili v službo, ampak na prijetno druženje s prijatelji. Se slišimo ponovno jutri,« so sporočili iz Radia 1.

Radio 1
Največja radijska družina v Sloveniji.

Radio 1
Največja radijska družina v Sloveniji.