Konec ljubezni

Ricky Martin se po šestih letih zakona ločuje

S.Š.
6. 7. 2023, 17.23
Posodobljeno: 6. 7. 2023, 17.27
Deli članek:

Ricky Martin in njegov mož Jwan Yosef sta sporočila, da se po dobrih šestih letih zakona ločujeta.

Profimedia
Ricky Martin in Jwan Yosef

Kmalu bivša zakonca sta sicer dejala, da bosta kljub vsemu še naprej ostala v dobrih odnosih in svoje štiri otroke skupaj vzgajala: “Odločila sva se, da najin zakon z ljubeznijo, spoštovanjem in dostojanstvom do najinih otrok ter ohranjanjem vsega, kar sva doživela kot par v vseh teh čudovitih letih, zaključiva. Najina največja želja je, da ohranimo zdravo družinsko dinamiko in odnos, ki bo osredotočen na mir in prijateljstvo. Še naprej bova skupaj vzgajala otroke, drug do drugega pa bova vedno ohranila ljubezen in spoštovanje.”

Spoznala sta se s pomočjo Instagrama

Avgusta 2008 je takrat 52-letni Ricky postal oče samohranilec dvojčkov Mattea in Valentina Martina, ki sta bila spočeta s pomočjo nadomestne matere. Na božični večer leta 2018 sta nato Ricky in Jwan pozdravila deklico Lucio Martin-Yosef. Leta 2019 sta pozdravila svojega četrtega otroka, Renna Martin-Yosefa.

Par se je prvič spoznal preko Instagrama leta 2015 in začel hoditi šest mesecev po prvem srečanju v Londonu. Skupaj sta se prvič v javnosti pojavila na rdeči preprogi dogodka amFAR Inspiration Gala leta 2016, istega leta pa sta napovedala tudi zaroko.

“Sanjal sem o tem, da bom oče”

V intervjuju leta 2020 je Martin izrazil svojo željo po razširitvi družine, saj je imela njegova babica 14 otrok: “Rad bi imel veliko vnukov in vsako nedeljo preživel z družino." Kljub temu pa je iskreno priznal, da ga otroci včasih tudi povsem izčrpajo: “Obstajajo trenutki, ko bi rad imel še deset otrok, in potem so tista jutra, ko vsi jokajo, in pomislim, 'Dobro, morda jih je že dovolj.' A vedno sem sanjal o tem, da bom oče."