Prvič poročen

Igralec Jon Hamm se je pri 52. letih vendarle pustil popeljati pred oltar

M. T. V.
26. 6. 2023, 12.09
Posodobljeno: 26. 6. 2023, 12.17
Deli članek:

Zvezdnik ,ki ga poznamo iz serije Oglaševalci, se je privič poročil, omrežila ga je soigralka Anna Osceola. Tabloidi že ugibajo, ali je njegova 17 let mlajša žena tudi noseča.

Profimedia
Mladoporočenca Anna in Jon Hamm

Nekdaj eden najbolj zaželenih hollywoodskih samcev, Jon Hamm iz serije Oglaševalci, je očitno srečal pravo: igralka Anna Osceola ga je spravila pred oltar. In to po le dobrih dveh letih zveze! 52-letni igralec zdaj prvič v življenju nosi poročni prstan, čeprav je bil pred tem kar 18 let v zvezi z igralko in scenaristko Jennifer Westfeldt.

Anna in Jon, ki sta se zaročila februarja, sta se poročila v kanjonu Anderson ob kalifornijski obali, prav tam kjer sta se sicer leta 2015 prvič spoznala na snemanju zadnjega dela serije Oglaševalci, v katerem je njegov lik Don Draper prišel na dopust v hipijevsko letovišče, Anna pa je igrala tamkajšnjo receptorko. Na poroki se je zbralo okoli sto gostov, med njimi veliko znanih imen, od Billyja Crudupa, Paula Rudda do Tine Fey in Brooke Shields, par pa se je pred oltar sprehodil ob pesmi iz filma Jamesa Bonda Samo dvakrat se živi. Jon je na koncu ceremonije z nogo razbil kozarec, Anna pa je menda imela zelo čustven govor o svojem možu.

Profimedia
Poroka je bila tik pred sončnim zahodom na prelepem rtu nad morjem.

Jon je lani o zvezi s 35-letno Anno dejal: »Ob njej se počutim umirjeno in udobno.« Dejal je, da je ob njej tudi prvič pomislil na poroko in otroke. Prvo je že uresničil, bo zdaj tudi morda prvič postal očka? Rumeni mediji že ugibajo, kdaj se bo v družini Hamm zaslišal otroški jok.