Slovo od oddaje

Darja Gajšek je dobila nogo – TV Slovenija ukinila njeno oddajo

M. T. V.
26. 6. 2023, 10.06
Posodobljeno: 26. 6. 2023, 10.08
Deli članek:

Poletnega pozdrava ne bo, sporoča priljubljena pevka, ki se je morala posloviti od svojih gledalcev na nacionalki.

Katja Kodba
Darja Gajšek

Pevka in voditeljica Darja Gajšek je (zopet) ostala brez oddaje na nacionalki. »Poletnega pozdrava ne bo! Na Televiziji Slovenija so se odločili in oddajo ukinili. Delim si usodo kolegov in kolegic, ki so prav tako ostali brez svojih oddaj,« je žalostno priznala voditeljica in e ob tem zahvalila vsem gledalcem za zvestobo. »Skoraj 150.000 se nas je družilo ob petkih zvečer in skupaj smo ustvarili čudovite oddaje, ki so dodale kar nekaj k ohranitvi naše narodno zabavne glasbe. Delili smo čudovite skupne trenutke in ostali so čudoviti, lepi spomini. Hvala vam.«

Seveda si želi, da se še vrne na televizijo. »Želim si, da se morda v pozdravu še oglasiva z mojo harmoniko, da vas še pozdravim in da bomo še kakšen pozdrav odpeli in odvodili skupaj,« je zapisala pevka ter še dodala, da bo prava resnica o ukinitvi oddaje enkrat že prišla na dan.

A brez skrbi, Darja seveda še vedno ostaja voditeljica Jutranje budnice na radioviziji Veseljak, ki jo vodi skupaj s kolegom Gašperjem Rifljem, tako da se z njo še naprej lahko družite preko ekranov.