Njena hči je navijala

Nataša Masten: »Babe so babe, bodo dale vse od sebe, da nekaj dosežejo«

Marjana Vovk
7. 4. 2022, 05.55
Posodobljeno: 7. 4. 2022, 08.29
Deli članek:

V šovu Ljubezen po domače je Jureta Struno zapustila kandidatka Nataša Masten, čeprav je bilo videti, da bi se lahko med njima še kaj razvilo. A Jure ni bil njen princ na belem konju.

Pop TV
»Tisti, ki imajo o meni slabo mnenje, so nevoščljivi, ker sem odprta oseba, ki pove, kar misli.«

»Saj mi je že na začetku povedal, da si želi mlajše partnerice, ki bi mu dala otroke. Jaz mu tega pač ne morem dati. Dobil je nove kandidatke, ki so se mu zdele malo bolj zanimive, jaz pa nisem človek, ki bi se grebel, če vidi, da nima toliko šans, kot je mislil, da jih ima,« pravi poslovodkinja iz Ankarana.

Z Juretom sta se sicer lepo ujela?

Saj sva se. Zato sem mu rekla, naj se odloči, ali bo še naprej iskal žensko, ki mu bo dala otroka (čeprav jo išče že 15 let in je še ni našel), ali bo obdržal to, s katero se je ujel.

Ste bili razočarani, ker se ni odločil za vas?

Sem pač taka, da ko začutim, da to ni to, lahko hitro spremenim mnenje, zato me to ni tako prizadelo. Huje mi je bilo zaradi tistih otrok na ranču – spomnili so me na mojo hčer in sem se vprašala, kaj sploh delam tam, jaz moram domov, kjer me čaka otrok!

Imate hčer, ki bo stara 14 let, torej bi Jure z vami nekako dobil tudi otroka?

Moja hči skrbi za konje in jaha, zato je navijala za naju z Juretom: »Daj, mama, daj, saj si mu všeč!« (smeh)

V oddaji pa je nismo videli?

Ne, je hotela iti z mano, ampak je še premlada. Bi pa pri Juretu zagotovo dobro poskrbela za konje. Morda bi ga obe skupaj še prepričali. (smeh) Res zna s konji, poleti bo celo delala v konjeniškem klubu.

Pop TV
Čeprav sta se z Juretom lepo ujela, je on želel mlajšo, da bi mu dala otroka.

Jureta torej ni spoznala?

Ne, a bova šli poleti verjetno malo pogledat k njemu, ker si res želi videti njegov ranč. Ko sem bila tam, sem ji ga kazala prek videoklica, in me je učila, kako delati s konji.

Kako pa se vi razumete s konji?

Čez cesto, kjer živim, imajo kobilo in dva ponija. Konje imam zelo rada, ampak imam nek strah do njih, sploh do tistih, ki jih ne poznam. Ne vem, zakaj, ko pa so me starši že kot otroka vozili v Lipico jahat. Ne vem, od kod to izvira. Imam veliko strahov, tudi pred višino, temo, gozdom …

V oddaji ste bili že lani (pri Mitji Rusu); kako to, da ste se odločili še enkrat sodelovati v Ljubezni po domače?

Prvič sem šla zaradi izkušnje, drugič pa sem želela primerjati, kakšna bo razlika. Ker sem že vedela, kako stvari tečejo, sem si mislila, da bo zagotovo malo boljše, pa druga ekipa bo … Druga izkušnja je bila veliko lepša kot prva, zato mi ni žal. Oboje je bila dobra izkušnja, uživala sem pred kamerami.

Kakšna je bila razlika med puncami pri Mitji, torej v lanskem šovu, in pri Juretu?

Pri Mitji sta bili samo dve, pri Juretu pa so se kar nabirale. (smeh) Pri Mitji je Sonja rušila cel sistem, pri Juretu pa ni bilo nobene take, ki bi to počela direktno, samo posredno, v ozadju. Pač, babe so babe, bodo dale vse od sebe, da nekaj dosežejo.

POP TV
»Vse, kar trdim, znam argumentirati, zato sem drugačna.«

Vi pa ne?

Vztrajam, dokler vidim, da sem v prednosti, potem pa popustim in se umaknem. Ne grem z glavo skozi zid ali preko trupel, kot je šla Sonja lani. Nisem tak tip, ne maram se prepirati.

Ampak gre za šov, verjetno je tudi Sonja igrala?

V resnici je še hujša, kot ste jo videli po televiziji. Se mi je zgodilo, da me je nekdo ustavil in mi povedal, da jo pozna, ter mi svetoval, naj se ne zapletam z njo, ker je sposobna marsikaj. Jaz takšnih ljudi v življenju res ne potrebujem. Nimam več stikov z njo.

Kaj pa z Mitjo?

Ne; ko je izvedel, da sem šla spet v oddajo, je bil zelo nesramen in sva prekinila vse stike. Čeprav je videti, da se mu še kar nekaj dogaja v glavi …

Je on tudi malo poseben človek?

Določene lastnosti pri njem so mi bile všeč, a je bilo minusov preveč. Ni imel slabega karakterja, v pogovoru sva se lepo ujela. A sva se z Juretom še bolj. Jaz sem človek, ki se zna pogovarjati, in to je v zvezi ena bolj pomembnih stvari. Večina moških pa se kar ustraši žensk, ki so sposobne pogovor vleči naprej. To so vsaj moje izkušnje.

Kakšno je življenje »v normali«, dobivate kakšne ženitne ponudbe?

Sem jih, bili so tudi napadi name, žalitve, blokade, kar je negativno vplivalo name, bila sem slabe volje in žalostna, zato me na Facebooku zdaj ne najdete več, saj pred takimi paraziti ni nobene zaščite. Ljudje so hudobni in vsi pametni, pa me sploh ne poznajo. Sem pa pred kratkim dobila eno pismo na dom. Ne odgovarjam na nobena sporočila, menim, da če mi je nekdo usojen, bo prišel pred mano v živo. Sem devica po horoskopu in imam rada bolj tradicionalne stvari, iskanje partnerja prek moderne tehnologije me ne prepriča.

Ste torej končali s šovi?

Mislim, da ja, ker to potegne preveč za sabo. Ne da se mi ukvarjati s tem, da me vsi gledajo kot butalci in šušljajo za mano. To mi ni všeč in tega ne potrebujem.