Zaroka

Kvartopirec Samo: »Ko so nehali težiti, sem se pa odločil«

Eva Jandl
6. 4. 2022, 21.31
Deli članek:

Pevka v zasedbi Mjav in Chicas Jasmina Šmarčan in član Kvatropircev Samo Kališnik že osem let živita na koruzi in največkrat postavljeno vprašanje je bilo, kdaj se bosta poročila. Zdaj sta odgovorila!

Osebni arhiv
Samo se je pošalil, da Jasmina ni rekla 'da', ampak 'ja, valda!' -Samo in Jasina Znani glasbeni par Jasmina Šmarčan in Samo Kališnik sta napovedala poroko.

Iskrice ljubezni med Jasmino Šmarčan in Samom Kališnikom so preskočile že pred več kot osmimi leti, in vse od takrat sta Jasmina in Samo eden bolj znanih glasbenih parov pri nas. Spoznala sta se na skupnem koncertu, ona je pela z Mjavkicami, on s Kvatropirci, sicer pa obe skupini veliko časa preživita na porokah, kjer nastopajo. Seveda smo ju novinarji že vsa leta spraševali, ali se bosta tudi sama poročila, in vedno sta v smehu odgovorila, da je to zanju največkrat postavljeno vprašanje in po toliko prisostvovanjih poročnim obredom vesta, da je poroka čarovnija enega dneva, ljubezen in spoštovanje pa ne prideta zaradi poroke, ampak zaradi ljubezni.

Ni rekla »da«, ampak ...

Kot kaže, je tudi njuna ljubezen zdaj zrela za poroko, saj sta vesela sporočila, da sta se zaročila. »Ne bi si mogla lepše zamisliti zaroke, najlepše kot on zna, s pesmijo,« je romantično povedala Jasmina in dodala, da bi z njim rada pričakala prve in zadnje sive lase, Samo pa je navihano pripomnil: »Ko so nehali težiti, sem se pa odločil. Pa ni rekla 'da', ampak 'ja, valda'!«

osebni arhiv
Znani glasbeni par Jasmina Šmarčan in Samo Kališnik sta napovedala poroko.