SMRTONOSNO

Za vse večjo zadnjico tvegajo svoja življenja

N.S.
4. 9. 2018, 20.40
Deli članek:

Sestre Kardashian, raperki Nicky Minaj in Cardi B so le nekatere izmed tistih, ki so si slavo pridobile tudi zaradi povečanja zadnjice. A pozor! To eden najnevarnejših posegov, kar jih trenutno obstaja, in lahko povzroči smrt.

Profimedia
Kim Kardashian je najbolj znana po svoji zadnjici, ki ji prinaša milijone.

Velika zadnjica je postala tako zelo zaželena, da zanjo ženske prestajajo smrtno nevarne operacije. Brazilski dvig zadnjice je iz dneva v dan vse bolj priljubljen zaradi postav v obliki peščenih ur, s katerimi se ponašajo Kim Kardashian in njene sestre, raperke Iggy Azalea, Nicki MinajCardi B in mnogo drugih. 

A združenja lepotnih kirurgov po svetu se strinjajo, da je to eden najnevarnejših posegov, kar jih trenutno obstaja. Po najnovejših raziskavah umre ena na 3000 tistih, ki se odločijo za ta poseg. »Vsi posegi so do neke mere tvegani, a pri tem je tveganje za smrt nedvomno veliko večje. Ker gre injekcija neposredno v mišice zadnjice in se pri tem poškodujejo vene v mišici, to lahko vodi v pljučno embolijo. Večina postopkov povečevanja zadnjice deluje tako, da iz trebuha vzamejo maščobo in jo injicirajo v zadnjico. Če gre injekcija predaleč – v veno – lahko maščoba zaide v kri in konča v pljučih, kar človeka ubije v nekaj urah ali dneh. Človek se pravzaprav zaduši,« je povedal zvezdniški plastični kirurg T. Y. Steven Ip.

Le kako bodo končale številne svetovne zvezdnice?