Zabava

Znani obrazi, ki so se zaljubili na snemanju

tp
3. 9. 2018, 21.00
Posodobljeno: 3. 9. 2018, 21.03
Deli članek:

Prepoznavnost poleg številnih ugodnosti s sabo prinaša tudi slabosti.

Reuters
Blake Lively in Ryan Reynolds

Med poglavitnimi je nenehna obleganost, zaradi česar zvezdniki le redko hodijo na javne kraje, na katerih lahko bodoče partnerje spoznavamo »navadni smrtniki«. Zato niti ni čudno, da je tako veliko zvezdnikov svojo boljšo polovico našlo na snemanjih.

Blake Lively in Ryan Reynolds

Igralca Blake Lively in Ryan Reynolds sta se spoznala med snemanjem filma Zelena svetilka leta 2010, sestajati pa sta se začela šele konec leta 2011. Poročila sta se leta 2012 in imata dve hčerki, James in Ines.

Freddie Prinze Jr. in Sarah Michelle Gellar

Reuters
Freddie Prinze Jr. in Sarah Michelle Gellar

Igralca Freddie Prinze Jr. in Sarah Michelle Gellar sta se spoznala leta 1997 med snemanjem filma Vem, kaj ste zakrivili lansko poletje. Leta 2002 sta se poročila, v zvezi pa sta se jima rodila hčerka Charlotte in sin Rocky James.

Ginnifer Goodwin in Josh Dallas

Reuters
Ginnifer Goodwin in Josh Dallas

Igralca Ginnifer Goodwin in Josh Dallas sta se spoznala na snemanju serije Nekoč pred davnimi časi, v kateri upodabljata Sneguljčico in šarmantnega princa. Leta 2014 sta dahnila večni da, v zakonu pa sta se jima rodila sinova Oliver Finlay in Hugo Wilson.

Blake Shelton in Gwen Stefani

Reuters
Blake Shelton in Gwen Stefani

Country zvezdnik Blake Shelton in pop pevka Gwen Stefani sta se leta 2015, po umazanih ločitvah obeh, našla na snemanju šova The Voice, kjer sta bila v vlogi žirantov.   

Ryan Gosling in Eva Mendes

Profimedia
Ryan Gosling in Eva Mendes

Igralca Ryan Gosling in Eva Mendes sta se spoznala leta 2011 na snemanju filma Očetov greh. Imata dve hčerki: Esmeraldo in Amado Lee.

Javier Bardem in Penelope Cruz

Reuters
Javier Bardem in Penelope Cruz

Igralca Javier Bardem in Penelope Cruz sta se spoznala že leta 1992 med snemanjem filma Pršut, pršut, romantično pa sta se zapletla šele leta 2007 na snemanju filma Ljubezen v Barceloni. Poročila sta se leta 2010 in imata sina Lea Encinasa ter hčerko Luno Encinaso.

Will Smith in Jada Pinkett Smith

Reuters
Will Smith in Jada Pinkett Smith

Igralca Will Smith in Jada Pinkett Smith sta se spoznala na avdiciji za serijo Princ z Bel Aira davnega leta 1994. Jada ni dobila vloge (potegovala se je za lik njegovega dekleta), je pa (kasneje) dobila svojega princa. Po avdiciji sta bila najprej prijatelja, sestajati pa sta se začela leta 1995 po Willovi ločitvi od Sheree Zampino, s katero ima sina Treya. Poročila sta se leta 1997, skupaj pa imata sina Jadena Christopherja Syra in hčerko Willow Camille Reign.

Miley Cyrus in Liam Hemsworth

Reuters
Miley Cyrus in Liam Hemsworth

Pevka in igralka Miley Cyrus ter igralec Liam Hemsworth sta se spoznala na snemanju filma Poslednja pesem leta 2009. Leta 2013 sta se razšla, a sta se tri leta kasneje spet začela sestajati in se oktobra istega leta tudi zaročila.