ŠOK

Lepi Burak se umika zaradi hude depresije

N.S.
4. 9. 2018, 06.55
Deli članek:

Turški mediji so se v zadnjih nekaj dneh na dolgo in široko razpisali o turškem igralcu Buraku Özçivitu, ki s svojo zunanjo podobo zadnje čase močno razburja oboževalke.

POP TV
Lepemu Buraku ne gre vse tako, kot bi si želel.

Da je v življenju zvezdnika serije Moja boš, lepega igralca Buraka Özçivita, ki je letos obiskal tudi Slovenijo, nekaj hudo narobe, smo že pisali. Zdaj pa je zvezdnik presenetil z nenavadno novico. Potem ko je Burak spregovoril o tastovi bolezni in finančnih težavah, ko je 33-letni zvezdnik zaradi slabe odločitve utrpel visoko denarno izgubo, ki ga je močno potrla, je zdaj na dan prišla še vest o njegovem zdravstvenem stanju. 

Osebni arhiv
Med obiskom Ljubljane nič ni kazalo, da mu gre zasebno kaj narobe ...

SLOVO DO NADALJNJEGA

Burak je pred dnevi namreč presenetil z novico, da se bo zaradi depresije za nekaj časa umaknil z oči javnosti. »Počutim se depresivnega. Potrebujem premor, zato me nekaj časa ne boste videli delati,« je sporočil svojo odločitev. Vzroke za njegovo odločitev in morebitno bolezen so mediji našli v njegovem naložbenem polomu, tastovi bolezni, čezmernem delu in neuspehu nekaj njegovih zadnjih projektov. Vi njegovi oboževalci in oboževalke upajo, da si bo Burak v objemu žene Fahriye Evcen karseda hitro opomogel, saj je znano, da je depresija lahko zelo zahrbtna bolezen. 

Instagram
Igralcu ob strani stoji lepa žena Fahriye