SPET POJE

Sebastian priznal, da je evforijo že močno pogrešal

B. P. / Novice Svet24
8. 4. 2018, 16.01
Posodobljeno: 8. 4. 2018, 16.50
Deli članek:

Leta 2000 je Sebastian kot komet prišel na glasbeno sceno s hitom Hočem to nazaj, in postal pravi najstniški idol. Zdaj, 18 let kasneje, pa se je vrnil na sceno!

Marko Delbello Ocepek
Sebastian je pred dnevi spet stopil na glasbeni oder.

Album Hočem to nazaj!, izdan februarja 2001, je bil na lestvici 30 najbolje prodajanih albumov kar devet mesecev, za več kot 22.000 prodanih izvodov pa je Sebastian prejel dvojno platinasto ploščo.

Nekoč megapriljubljeni pevec ni skrival navdušenja, da je za njim uspešen nastop, na katerega se je dolgo pripravljal.

Ker so Sebatianove oboževalke želele, da znova stopi na oder, jim je to željo pred kratkim izpolnil, na nastop pa se je pripravljal več kot leto dni. »Potem ko so iz pokoja prišli Bepop, Game Over, Babilon, Sendi in Mirna Reynolds, je padla odločitev, da tudi sam spet zaplešem in zapojem, za stare dobre čase,« je povedal zadovoljni pevec, ki se je dela lotil temeljito.

Priprave do zadnjega

Sebastian je najprej želel nastopiti z originalnimi plesalkami, a praktično nobena ni bila na voljo, ker so imele druge obveznosti. »Ker pa vodim svojo plesno šolo, se je plan B ponudil kar sam. Izbral sem šest varovank, zaprli smo se v studio in naštudirali originalne koreografije izpred let, ko sem nastopal po dvoranah po vsej Sloveniji,« je priznal Sebastian, ki je doživel lepo presenečenje. Šest srečnic si je izborilo tudi druženje v zakulisju, iz torbic so prišli originalni cedeji, čakajoč na avtogram, pa tudi nekaj fotografij iz let, ko so junaki turneje Popstars šele začeli stopati na glasbeno pot.

Youtube
Se še spomnite, kako je bil pevec videti leta 2000?