Vrnitev

Razgaljeni posnetek Tanje Ribič

Teja Pelko/Svet Novice24
7. 4. 2018, 20.50
Posodobljeno: 7. 4. 2018, 23.54
Deli članek:

Tanja se je letos po 21 letih znova potegovala za vstopnico na izbor za pesem Evrovizije.

Marko Vavpotič / M24.si
Tanja z možem, igralcem, režiserjem in glasbenikom Brankom Đurićem - Đurom, ki ji je v življenju v veliko oporo.

Žal ji s pesmijo Ljudje, s katero je želela spomniti na sočutje in pretirano otopelost, ki jo povzroča sodobno življenje, kjer materialne dobrine in virtualni svet pomenijo več kot odnos do sočloveka, ni uspelo prepričati dovolj gledalcev in članov strokovne komisije, kar pa zvezdnici ni vzelo volje. 

GLASBA JE NJENA VELIKA LJUBEZEN

Čeprav se je Tanja leta 2000 po izdaji plošče To je zdaj amore bolj posvetila igranju, petja ni nikoli opustila, saj je nastopila v številnih muzikalih.

OBUDITEV PEVSKE KARIERE

»Imam čudovito pesem. Verjamem, da bo prišla do ljudi, kar je tudi namen,« nam je že takrat dejala igralka in pevka ter razkrila, da je bila to samo mala uvertura in lahko kmalu pričakujemo še več njenih skladb pa tudi nastopov z bendom po vsej Sloveniji. 

Tanja je v svoj koncertni repertoar uvrstila posodobljene pesmi s svoje prve plošče, ki jo je prodala v zlati nakladi, ter priredbe slovenskih in tujih uspešnic. Na nastopih bodo zvezdnico spremljali vrhunski glasbeniki, s katerimi se je spoprijateljila pri muzikalu Trač.

Instagram
Utrinek s snemanja videospota

OBETA SE NADVSE VROČ VIDEOSPOT

Tanjini koncerti se bodo začeli že v kratkem, za uverturo pa se je odločila svoje oboževalce razveseliti z vizualno upodobitvijo skladbe Ljudje. Spot je pevka snemala v Radomljah in Ljubljani, sodeč po utrinku, ki ga je s svojimi 19 tisoč sledilci delila na instagramu, pa bo ta zelo vroč. Na posnetku namreč Tanja pokaže precej gole kože.