Odkrito

Jay Z o nezvestobi: To ni bilo najhujše, kar sem takrat naredil

R.T.
8. 4. 2018, 12.00
Posodobljeno: 8. 4. 2018, 12.34
Deli članek:

Glasbenik se je presenetljivo odprto pogovarjal o težavnem obdobju v zakonu s superslavno Beyonce.

Profimedia
Veljala sta za sanjski par.

Lansko leto je Jay Z vendarle priznal, kar se je dolgo šušljajo, in na kar je namigovala v pesmih tudi njegova žena Beyonce Knowles: da ji je bil nezvest.

Par je imel krizo, o nezvestobi pa sta oba spregovorila skozi glasbo na svojih albumih. 

Jay Z je o nezvestobi spregovoril v šovu Davida Lettermana My Next Guest Needs No Introduction With David Letterman, ki ga predvaja Neflix. Jay Z je spregovoril tudi o materi, ki je naznanila, da je lezbijka, in o odsotnem očetu.

O varanju pa je voditelju dejal: "To ni bila najhujša stvar, ki sem jo tedaj naredil, imel sem hude čustvene težave".  

Dejal je, da z Beyonce še delata na odnosu in komunikaciji. "Ponosem sem na to, kakšen oče in soprog sem danes, ker sem delal na sebi," je dejal ob zaključku. 

"Imam prekrasno ženo, ki je razumela, kaj doživljam. Želim verjeti, da sva danes v bistveno boljšem položaju," je dejal in dodal, da sta se z Beyonce udeležila terapije za pare. Želela sta prebroditi težave in ostati skupaj. Veliko ljudi obupa, stopnja ločitev v ZDA je 50-odstotna, je spomnil Jay Z.

"Za vse od nas velja, sploh pa tam, kjer sem odraščal, velja, da nas ne učijo o čustvih. Vse, kar nas učijo je, 'bodi moški in ne jokaj'," je med drugim poudaril glasbenik, ki se je s pomočjo terapij naučil soočanja in obvladovanja svojih čustev.