Ines Erbus

Pevka spregovorila o lepotnem posegu

Teja Pelko
24. 5. 2017, 20.15
Posodobljeno: 4. 4. 2023, 09.06
Deli članek:

Ines se je na začetku leta odločila, da gre pod nož, saj ni bila zadovoljna z nosom, ki ji ga je dala mati narava. Zdel se ji je namreč kriv in ne ravno majhen.

osebni arhiv
Inesin nos pred operacijo ...

Zaradi nosu, ki je leti postajal vse večji, je bila pevka vse manj samozavestna, kar je še posebno v njenem poslu, ko je ves čas pod drobnogledom javnosti, lahko velika ovira.

OPERACIJA JE TRAJALA ENO URO

Zato se je tudi ob podpori domačih, ki so že vrsto let vedeli za njeno željo po operaciji nosu, odločila, da temu enkrat za vselej naredi konec. Poseg je opravila marca pri dr. Testenu. »Kirurga mi je priporočil moj fotograf Tibor Golob, prav tako sem o njem z več strani slišala same dobre odzive. Najbolj všeč mi je bilo, da je bil hitro dostopen, saj ima poleg ordinacije v Mariboru eno tudi v Ljubljani. Tako sem hitro prišla na vrsto, v nasprotju z večmesečnimi čakalnimi vrstami, ki so značilne za popularne kirurge pri naših južnih sosedih,« je o izbiri kirurga pojasnila Ines.

osebni arhiv
... in po njej.

Ines je zdaj s svojo zunanjo podobo zadovoljna. O kakšnem drugem lepotnem popravku tako ne razmišlja.

Zaupala nam je, da je bila pred samo operacijo zelo mirna, kot da bi šla na manikiro, uro pred njo pa jo malo stisnilo. »Zgrabila me je manjša panika. Ne veš namreč, kaj lahko pričakuješ. Prevevale so me misli, kaj če mi končni rezultat ne bo všeč,« je razkrila Ines, ki je bila pod nožem eno uro. Na srečo je bila njena bojazen odveč. Nad svojim novim videzom je namreč navdušena.

OKREVANJE JE BILO HITRO IN NEBOLEČE

Presenetilo pa jo je zelo hitro in neboleče okrevanje. »Z delom dr. Testena sem več kot zadovoljna, saj se zelo zavzame in upošteva vse želje. Veliko ljudi me je prestrašilo glede bolečine ob posegu, a po mojih izkušnjah je operacija pri dr. Testenu skoraj neboleča. Še vedno ne morem verjeti, kako hitro sem okrevala in kako neboleče je bilo vse skupaj,« je dejala. Zasluge za to sicer pripisuje tudi hiperbarični kisikovi komori, ki jo je obiskovala pred operacijo in po njej.

osebni arhiv
Pevka se pred posegom nikoli ni želela fotografirati s profila, zdaj pa si prav želi pozirati s strani.

ČAKA JO DELOVNO POLETJE

Pred Ines je zelo delovno poletje. Poleg nastopov namreč pripravlja novo pesem (in videospot) z naslovom Tornado, s katero se bo junija predstavila tudi na največjem pop festivalu na Hrvaškem – CMC festivalu v Vodicah.