Ines Erbus se ne pusti častiti

b.p.
27. 9. 2016, 22.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Pevka Ines Erbus, ki je navduševala v oddaji Znan obraz ima svoj glas, se je pred dnevi ustavila na Radiu Aktual, kjer je premierno predstavila novo pesem z naslovom Kada cura časti.

Grega Wernig
Radio Aktual je gostil Ines Erbus, ki je prekipevala od dobre energije, predstavila pa je tudi svojo novo pesem Kada cura časti.

Radijski moderator Matej Kirn Starič je v sredinem dopoldnevu, nekaj ur pred uradno spletno premiero, Ines Erbus gostil v Aktualovem studiu, kjer ni manjkalo smeha in dobre energije.

Ines Erbus, pevka

"Zdi sem mi, da smo punce zadnje čase bolj pogumne kot fantje. Če je treba, stvari vzamemo v svoje roke."

Tudi pri novi pesmi Kada cura časti je simpatična Ines sodelovala s preverjeno ekipo. Za glasbo je poskrbel Branimir Mihaljević, besedilo pa je prispeval Dušan Bačić. Pesem Kada cura časti je že dobila tudi videospot, ki so ga z ekipo posneli na čudoviti italijanski peščeni plaži. V njem svoje mesto najde celo zeleno-modra Aktualova brisača, ki je med snemanjem spota poskrbela tudi za brisanje pota.

Kot pravi Ines: "V videospotu se vidi, da smo ujeli vroč in sončen dan. A čisto zares, je bilo še bolj vroče!« je v smehu priznala Ines, ki je s poslušalci delila tudi zanimivo prigodo, ko so jih med snemanjem ustavili italijanski policisti. Med poslušanjem nove pesmi pa je Ines natočila tudi nekaj kozarcev Aktualčka – Aktualovega cvička in v uredništvu nazdravila s Klemnom Bunderlo, Anito Gošte, Matejem Kirnom Staričem in Tanjo Seme