Luka Basi

Dekleta je obnorel s svojim telesom

tp
23. 5. 2017, 21.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Novo ime na regionalni glasbeni sceni, ki smo ga imeli možnost spoznati v šovu Slovenija ima talent, znova navdušuje.

last izvajalca
Luko je širša javnost spoznala v šovu Slovenija ima talent.

Svojo novo pesem Kombinacija, s katero bo nastopil na največjem hrvaškem glasbenem festivalu, CMC v Vodicah, te dni pridno promovira po radiih, oboževalke pa mu vestno sledijo.

Postavni Korošec je dekleta čisto obnorel v mokri majici.

Luki je preboj na hrvaško sceno uspel s prvencem Nisam ja od jučer, ki ga je posnel s hrvaškim superzvezdnikom Joletom. Druga pesem z naslovom Kombinacija pa tudi že nakazuje na to, da bo postala hit.

Ko je izdal spot za omenjeno pesem, je mladenič največ pohval požel za svojo podobo v mokri majici. Glede na Lukov glas in stas so bile sicer vreščeče oboževalke samo vprašanje časa. A kljub temu tako velikega odziva ženskega dela populacije na sceno z mokro majico ni pričakoval.

Last izvajalca
Brez glasbe si ne zna predstavljati življenja.

Vesel je vsakega oboževalca

Postavni Korošec, ki se za lepo postavo pridno poti v fitnesu, je razkril, da je vesel vsakega svojega oboževalca, še posebno tistih, ki pridejo na koncert, kjer z bendom res lahko pokaže, kaj zna.

»Na odru vedno pustim dušo in srce in neizmerno me veseli, da so oboževalci to prepoznali. Odkar imam hit z Joletom, je vse nekoliko lažje, koncertov je več, tudi oboževalcev je več in več ljudi me prepozna, posluša moje pesmi ...« nam je zaupal seksapilni Korošec.

last izvajalca
Mladenič se lahko pohvali z zavidanja vredno postavo.

Glasba je njegovo življenje

Uspelo pa nam je izvedeti še, da Luka že snema novo pesem, menda gre za duet z zelo znano hrvaško zvezdo. S katero, nam simpatični mladenič (še) ni želel povedati, bomo pa to kmalu izvedeli, saj ima že rezerviran datum snemanja spota za omenjeno skladbo.