Po 25 letih

Poglejte, kako so danes videti zvezdniki serije Twin Peaks

D. B.
23. 5. 2017, 13.37
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Po uspešni prvi sezoni je David Lynch posnel drugo, ki so jo predvajali leta 1992, ter film Twin Peaks: Ogenj hodi z menoj. Serija se po 25 letih vrača na male zaslone.

Profimedia
Serija še naprej spremljala življenje meščanov in detektiva Dalea Cooperja, ki je razrešil umor lepe srednješolke Laure Palmer.

Preberite tudi: Ups! Lepa Petra pokazala preveč. Kliknite tukaj!

Prva sezona kultne televizijske serije 71-letnega ameriškega režiserja Davida Lyncha je bila predvajana leta 1990. Po priljubljeni prvi sezoni, je Lynch posnel tudi drugo, ki so jo predvajali leta 1992 ter film Twin Peaks: Ogenj hodi z menoj. Kot so najavili tudi sami liki v seriji, se 25 let kasneje slednja vrača na male zaslone ter prinaša nove zaplete v skrivnostnem mestecu. Kot je napovedal režiser, bo serija še naprej spremljala življenje meščanov in detektiva Dalea Cooperja, ki je razrešil umor lepe srednješolke Laure Palmer

Profimedia
Sheryl Lee

Čeprav je Laura mrtva, se bo pojavila v novi sezoni. 50-letna Sheryl Lee je po kultni seriji igrala tudi v gledališču. Lynch si jo je menda tako zelo želel spet v seriji, da je ustvaril lik Maddie.

Profimedia
Kyle McLachlan

Cooperja je igral danes 58-letni Kyle McLachlan, ki se vrača v tretji sezoni. Igralca smo lahko med drugim videli tudi v serijah Gospodinje in Seks v mestu. 

Profimedia
Lara Flynn Boyle

47-letna Lara Flynn Boyle je igrala v odvetniški seriji Praksa pa tudi v mnogih drugih filmih, pozornost javnosti pa je pritegnila zaradi številnih lepotnih posegov, zaradi katerih je danes povsem neprepoznavna. V seriji je igrala Donno, a če sodimo po napovedniku, Lare ne bomo ponovno videli v seriji. 

Profimedia
Dana Ashbrook

Zgodba o Bobbyju se bo 25 let kasneje nadaljevala. 49-letni Dana Ashbrook v kasnejših filmih ni imel večjih vlog, mnogi pa se ga spominjajo iz nanizanke Simpatije.

Profimedia
Mädchen Amick

Lepa 46-letna Mädchen Amick se vrača v serijo, v kateri se je proslavila kot natakarica Shelly Johnson. Po Twin Peaksu je igrala še v nekaterih serijah, a nikjer ni doživela večjega uspeha.

Instagram
Sherilyn Fenn

52-letna Sherilyn Fenn, ki je v seriji igrala ambiciozno Audrey Horne je po Twin Peaksu postala pravi seks simbol. Fotografirala se je za Playboy, igrala Elizabeth Taylor v biografskem televizijskem filmu o znani igralki, a nikoli ni igrala v večjem filmskem projektu. Videli jo bomo v novi sezoni.

Profimedia
Ray Wise

Čeprav mnogi pričakujejo, da se Leland ne bo vrnil, se motijo. Laurin oče, ki ga igra 69-letni Ray Wise, se pojavi tudi v tretji sezoni. Igralec je po Twin Peaksu igral v številnih filmskih uspešnicah.

Lynch bo v tretji sezoni vrnil tudi like doktorja Jacobyja, Laurinu mamo Sarah, Eda Hurleya, Lucy Moran in nekatere druge.