ZANIMIVO

Zvezdniški otrok z imenom Paris Noa

Nejc Simšič
23. 5. 2017, 07.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Priljubljena modna oblikovalka Maja Ferme je minuli vikend končno postala mamica, s čimer se ji je uresničila dolgoletna želja.

Mare Vavpotič
Maja in Igor

Priznana in večkrat nagrajena modna oblikovalka Maja Ferme, ki s čudovitimi kreacijami skrbi za številne nasmehe bodočih nevest, je vstopila v novo obdobje svojega življenja. Prvič je postala mamica, s čimer se ji je uresničila dolgoletna želja. Pri Maji je šlo vse kot po načrtu – najprej uspešna kariera, lani sanjska poroka na Japonskem z dolgoletnim partnerjem Igorjem, zdaj pa še rojstvo prvega otroka. Minuli petek je namreč v postojnski porodnišnici povila deklico, ki sta ji z Igorjem nadela zanimivo ime Paris Noa.

mediaspeed
Maja Ferme je dober teden po roku poroda le povila zdravo hčerkico, ki jo je poimenovala Paris Noa.

Prvi del imena, Paris, je, predvidevamo, spomin na obisk mesta ljubezni Pariza, kjer se je tudi zgodila njuna pravljična poroka. Novopečena mamica je veselo novico prav tako delila na svojih družbenih omrežjih, kjer so se po objavi usule številne čestitke, tudi od veliko znanih Slovenk, od Mance Izmajlove do Danice Lovenjak. Po naših informacijah je Maja rodila s kar tednom dni zamude, saj je imela rok poroda že pred enim tednom, a sta tako mamica kot hčerkica zdravi in družinica že preživlja prve skupne trenutke.