Napoved iz ciganskih kart

Razkrivamo, kaj prinaša teden prazne lune

sn
23. 5. 2017, 20.40
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Smo v tednu luninega mlaja, posebne energije, ko se luna zadržuje v istem znaku kot mogočno sonce, in zato ta združitev naznanja vibracije, ki prinašajo nove začetke, pogum, dvig energije …

Profimedia
Ciganske karte so v napovedih jasne.

Za napoved o posebnem prepletu energij smo tokrat s pomočjo Nala Husića pogledali v izjemne napovedovalke ciganske karte.

Karte že tisočletja šepetajo tistim, ki jih znajo brati.

Ciganske karte so že od začetka velikih civilizacij skrite pomočnice največjih alkimistov sveta. Številne svetovne odločitve so bile sprejete ravno zaradi njih. Zaradi njih so padli nekateri preroki, zaradi njih so bila rešena ljudstva.

Tri je magična številka tega tedna in tri karte so razkrile vsaka svoj obraz ...

Prva karta je karta »sreča«

Ta je od vseh kart najbolj pozitivna in vedno se pojavi tam, kjer so naši uspehi. Hkrati pa ima še eno izjemno sposobnost – prinaša uspešen izhod iz vsake situacije. Kakšne bodo te situacije, je odvisno od sosednjih kart ob njej. Srečni zapis te karte prinaša svetla ženska oseba, ki je uspešna podjetnica. To je namreč njen motiv. Je pa ta karta na energijski ravni močno povezana predvsem s tistimi, ki so rojeni meseca maja, v znamenju bika.

Druga karta je karta »presenečenje«

Arhiv Svet 24
Nal Husič - nal@potovanjeduse.si

POMOČNIK
Pridobljeni nazivi Nala Husića so beli mag in bralec ciganskih kart, učitelj meditacije in angelski terapevt, sam sebe pa imenuje pomočnik ljudem – od srca do srca.

Ta karta napoveduje presenečenja vseh oblik – in ta so lahko prijetna, lahko pa tudi malce manj prijetna. Ena izmed njenih zmožnosti je, da lahko ponudi vpogled v naše počutje, lahko pa celo pokaže njegova nihanja. Predstavlja tudi potencialne nepričakovane dobitke, prijetna srečevanja, kreativne ideje, zamisli in avanture. Ja, ta karta je resnično močna, kajti lahko da uvid v veliko pomembnih življenjskih področij. Še posebno močno jo bodo začutili ljudje, ki so rojeni v znaku vodnarja, znaku, ki predstavlja svobodo, avanture in neodvisnost.

Tretja karta je karta »ljubimec«

Ta karta se najpogosteje poveže ravno z osebo, kateri se karte polagajo. Predstavlja moško energijo. Ko se odpre ta karta, je zelo pomembno pogledati sosednje karte, kajti te opisujejo počutje, razmišljanja in pričakovanja osebe, kateri so bile karte odprte. Karta »ljubimec« ima edinstveno naravo, kajti zmožna je razgaliti čustvene svetove – predstavlja srčno čustveno osebo, ki pa ta čustva v večini primerov skriva in jih ne pokaže navzven. Ta karta naravno resonira z ljudmi, ki so rojeni v znamenju leva.

Prepletanje

A ciganske karte ne tvorijo sporočil posamezno, temveč v medsebojnem sodelovanju.

V dnevih, ki prihajajo, je pomembno, da se naravnamo nase in na svoje delovanje. Narava se je razgalila v vsej svoji barvitosti in tako nam ta teden prinaša tako majhne kot večje nagrade. Te pa bodo prišle v obliki prijetnih presenečenj, ki jih bomo deležni, če bomo delovali v skladu s svojo resnico.

V odnosih se nakazujejo nihanja. Poglejte naokoli, kdo je ekscentrična oseba v vaši bližini, saj bi vas znala s svojimi dejanji ali delovanjem šokirati. Pomembno je, da se v tem obdobju izogibate družb, v katerih se ne počutite prijetno.

Če se trenutno spoprijemate z zdravstvenimi preizkušnjami, se lahko pomirite. Karte šepetajo, da prihaja tok energije, ki bo prinesel izboljšanje in v nekaterih primerih celo ozdravitve. Torej, zdravstveno stanje se lahko izboljša, prav tako se bodo ugodno razvili morebitni operativni posegi. A vi ste tisti, ki morate poskrbeti za temelje – ti naj bodo zgrajeni iz zdrave prehrane in rednega gibanja.

arhiv
Pravijo, da so se ciganske karte rodile nekje med Egiptom in Iranom, a natančno ne ve nihče.