Astro

Ko v sebi najdete srečo in moč, lahko naredite korake naprej

Tadej Šink, horarni astrolog, 041 428 966
13. 5. 2024, 17.25
Deli članek:

Simbol v maju je zlato drevo, ki simbolizira večno učenje in obilje. Slednje je nekaj, kar si vsak želi; veliko ljudi sicer to pogojuje z materialnimi dobrinami, toda pravo obilje je tisto, ki ga želita duša in srce. Če človek najde v sebi srečo, moč in voljo, bo lahko naredil korake naprej, pridobil odgovore in zaupanje.

AdobeStock
zlato drevo

Oven
Ljubezen: Venera vam bo prinesla ugodne preobrate in sledili boste novim izzivom. Pogovori bodo prinesli ravnovesje in skladnost. V ospredju bo brezpogojna ljubezen, ki v sebi skriva moč in voljo; tako pridejo tudi rešitve. V ospredju bosta varnost in romantika.
Denar: Na delovnem mestu bo veliko drznosti, vendar boste morali popaziti na malenkosti. Merkur vam bo prinesel ugodnosti in sprejeli boste nekaj pomembnih odločitev. Samozavestna drža se vam bo obrestovala tako na delovnem mestu kot pri denarju.
Zdravje: Energijo vam bo povrnila rdeča barva. Po temeljitem razmisleku boste uvideli, kaj sodi v ospredje in kaj ste prerasli. Sprostile vas bodo narava in aktivnosti na prostem, odkrili boste svojo novo moč in sledili bodo preobrati na bolje.

Bik
Ljubezen: Venera vam bo podarila magnetičnost in znali boste slediti glasu srca. Raziskovanje vam bo prišlo prav, kajti tako boste našli tudi notranjo moč in odkrili lastne občutke. Svoje mnenje boste morali povedati preudarno in od srede lahko v odnosu pričakujete napredek.
Denar: Ko boste sešteli pluse in minuse, boste spoznali, kaj ima prednost. Res pa je, da se boste morali nekoliko bolj sprostiti in slediti nekaterim spremembam. Kljub več obveznostim si boste znali vzeti čas zase. Pri denarju pričakujte napredek. Srečen dan: četrtek.
Zdravje: Kocke usode se bodo zavrtele v vašo korist. Pridobili boste znanja, ki vam bodo okrepila samozavest in bodo plod raziskovanja. Pozitivne misli vam bodo v pomoč in sledili boste glasu srca. Sprostile vas bodo aktivnosti na prostem, pa tudi umetnost.

Dvojčka
Ljubezen: Sodeč po zvezdnih namigih bo sledil pogovor, nekakšna uskladitev. Po drugi strani vam bo srčni izvoljenec ponudil namige, kako skleniti posebno zavezo. Sreča vas bo čakala v četrtek in petek, preobrati bodo koristni. Ljubljeni osebi lahko napišete romantično pismo.
Denar: Na delovnem mestu vam bo v pomoč Merkur in tako boste lahko dosegli ravnovesje. Rdeča nit bodo odnosi, sodelovanje in napredek skozi pogovor. Sodelavci vam bodo odločno povedali svoje mnenje in skupaj boste tkali nove zamisli. Počasi se daleč pride.
Zdravje: Daleč v ospredju bodo pozitivne misli, sprostili pa vas bosta glasba in narava. Odkriti morate svoje danosti in tako najdete novo pot; sledili boste glasu svojega srca. Napredovali boste tako na osebni kot duhovni ravni in pomembno bo, da najdete v sebi ravnovesje.

Rak
Ljubezen: Venera vam bo okrepila zaupanje in tako se boste doma sprostili in zaupali. Čas bo namenjen tudi romantiki in prijetnim trenutkom v dvoje. Ključno bo, da boste sledili glasu srca in tako dosegli osebno izpolnjenost. Štele bodo prijetne besede.
Denar: Več energije boste vložili v obveznosti in tako bodo prišli rezultati. Merkur vam bo pomagal do zanimivih sodelovanj in konec tedna boste prejeli pohvalo. Glede denarja boste znali narediti načrt; tako boste pridobili paleto ugodnih informacij ali rešitev.
Zdravje: Energijo si lahko povrnete ob sprehodih v bližini vode. Res pa je, da boste morali predelati nekaj iz preteklosti. Sprostili vas bodo pogovori in znanja iz duhovnega sveta. V tišini srca boste našli tudi navdih in spoznali, kaj je za vas najpomembnejše.

Lev
Ljubezen: Rdeča nit bodo odnosi in sodelovanja, ki bodo zanimiva in poučna – tako bo v vašem srcu čas za srečo. Okrepiti boste morali ljubezen do sebe in slediti spremembam, ki so vam lahko v pomoč in oporo. Odlično se boste počutili doma in v krogu družine.
Denar: Teden, v katerem boste delali zaključke. Spremljala vas bo modrost. Na svoj način boste odločni, toda skozi opazovanje delovnih procesov boste spoznali, kaj morate spremeniti. Ognjevitost se vam bo obrestovala v vseh oblikah sodelovanja in dogovorih.
Zdravje: Če boste v sebi začutili mir, prideta blaginja in ravnovesje. Teden bo prinesel paleto rešitev ter odgovorov na zastavljena vprašanja, tako najdete v sebi več optimizma in ravnovesje. Kljub vsemu si vzemite čas zase in opravite osebno bilanco.

Devica
Ljubezen: Srčni izvoljenec vam bo v pomoč, toda prej bosta morala predelati nekaj iz preteklosti. Alternativna oblika sprostitve bo, da si zapišeta občutke. Ob tem se lahko celo prijetno nasmejeta. Venera vam bo podarila magnetično energijo in spretnost z besedami.
Denar: Na delovnem mestu bo več sodelovanja; prihaja teden skupinske dinamike in odločitev. Nekoliko boste tudi nemirni, toda brez skrbi, ne bo posebnih presenečenj. Svoje mnenje boste povedali le, če boste imeli na voljo dovolj podatkov.
Zdravje: Svetlo zelena barva vam bo obnovila energijo in prinesla zanimiva spoznanja. Sprostila vas bo glasba, tako boste v sebi dosegli harmonijo in sledili bodo preobrati na bolje. Ta teden vas zvezde spodbujajo k izbiri modrih besed.

Tehtnica
Ljubezen: Kolo usode se bo zavrtelo tako, da boste korak bliže popolnosti in sreči. Res pa je, da se boste morali pogovoriti in da boste vi dajali predloge ter si zamišljali romantične izzive. Venera vam bo dala več magnetične energije; sledite svojim sanjam.
Denar: Teden prinaša nekaj nemira in hkrati bilanco, sprejeti boste morali morebitne namige, ki jih bo za vas pripravilo življenje. Sodelavci vam bodo posredovali poučna spoznanja o tem, kako nadaljevati, kar vas bo osrečilo. Glede denarja bo vse dobro.
Zdravje: Rdeča nit bodo odnosi in iz teh se lahko marsikaj naučite. Vzeti si boste morali čas za sanje in slediti kreativnim premikom. V ospredju bo umetnost in prek te se lahko zgodijo preobrati, ki so vam namenjeni. Zapisujte si občutke.

Škorpijon
Ljubezen: Kot kažejo zvezde, vas čaka napredek. Partner vam bo pomagal razumeti določeni globlji pomen in skupaj bosta sledila višjim ciljem. Skozi ta spoznanja se bo vajin odnos okrepil in napredoval v pozitivni smeri.
Denar: Teden prinaša pozitivna sodelovanja in preobrate na bolje. Odnosi na delovnem mestu bodo po eni strani dinamični in po drugi strani zabavni. Koristne učinke bo imela smaragdna barva, ki vam podarja čarobnost. To bo dobra iztočnica za srečo.
Zdravje: Globoko v sebi boste našli navdih; vzemite si dovolj časa za sprostitev v naravi in delo na prostem. V osebno pomoč vam bo skupinska dinamika, kjer bo čas za pogovor in izmenjavo mnenj. Marsikaj pa bo odvisno tudi od vas samih, sledite glasu srca.

Strelec
Ljubezen: Jupiter vam bo prinesel paleto dobrih iztočnic. Sicer boste nekoliko bolj občutljivi, a prav izkušnje vam prinašajo blaginjo. Konec tedna bo pri vas doma vladala romantična energija, več bo skladnosti in harmonije. Srečen dan: petek.
Denar: Mars bo okrepil vašo osredotočenost in tako boste sledili sebi. Ključno bo, da boste sprejeli vse odločitve, in potem lahko napredujete. Na denarnem področju boste uspešni in zadovoljni. Vir energije bo modra barva.
Zdravje: Pomagal vam bo optimizem, tudi sodelovanja prinašajo ugodnosti. Kljub obveznostim si boste morali vzeti čas zase in za tisto, kar vam daje motivacijo. Merkur vam bo okrepil intuicijo in tako lahko naredite korak naprej.

Kozorog
Ljubezen: Srčni izvoljenec vam bo posebno naklonjen v sredo in četrtek, sicer pa bo več dinamike, prilagajanja in čustvenih pogovorov. Pridobili boste notranjo moč in tako se boste odlično počutili v intimnosti doma. V tem tednu bo v odnosu vladala igrica vroče in hladno.
Denar: Modro bo, da se poglobite v dejavnosti, s katerimi ste odlašali. Denarno se boste sprostili in dobili več ugodnih priložnosti, to bo dobro vplivalo na vaše razpoloženje. Na delovnem mestu se bodo zgodili pozitivni preobrati in spremljala vas bo sreča.
Zdravje: Merkur vam bo prinesel nova znanja, čas bo namenjen raziskovanju in učenju novega. Ugotovite, na kaj ste v tem obdobju še posebno ponosni. Izgubljeno energijo vam bo povrnila peščeno rumena barva, štele bodo pozitivne misli.

Vodnar
Ljubezen: Lepe besede bodo ključ do srca in vir motivacije. V ljubezni bo konec tedna izpostavljen pomen srčnosti; le tako lahko dobite, kar si želite, kar bo dobra iztočnica za srečo. Napredovali boste skozi izražanje občutkov in lepe besede.
Denar: Na delovnem mestu boste morali reči bobu bob; rešitve, ki prihajajo, so posledica modrosti in odločnosti. Rdeča nit tedna bodo odnosi in čas bo namenjen udarnim novicam. Uran vam bo prinesel ugodnosti in spremembe boste sprejeli odprtih rok.
Zdravje: Teden, v katerem boste morali preučiti prednosti in slabosti, nato pa stopiti v ospredje in povedati svoje mnenje. Energijo vam bo dajala bela barva. To je čas novih spoznanj in krepitve motivacije. Mars vam bo naklonjen v prijateljstvu.

Ribi
Ljubezen: Venera vam bo podarila veliko energije in tako boste znali dogajanje obrniti v svoj prid. Res pa je, da bo potrebne nekaj dodatne motivacije. Naredite korak naprej, podporo za to imate zlasti v četrtek in soboto, ko bo v zraku posebna čarobnost.
Denar: Odkrijte svoja skrita znanja in jih delite naprej, tako bo delo postalo zabavno. Merkur vam bo prinesel več ugodnosti in željo po tistem, kar morate še spremeniti. Pri denarju pričakujte napredek in novosti, a bo štela tudi previdnost oziroma preudarnost.
Zdravje: Kreativna energija vam bo v osebno pomoč in priložnost za rast. Izgubljeno energijo vam bosta povrnili narava in glasba. Štele bodo pozitivne misli, kajti tako boste v sebi našli moč, da se modro izrazite, posledično pa vas bo obiskala sreča. *****