Vojvodinja

Princ George razjezil mamico

sn
23. 5. 2017, 16.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Poroka Pippe Middleton, sestre vojvodinje Kate, in milijonarja Jamesa Matthewsa je minila brez kakršnihkoli pretresov. A za ljubitelje drame je vsaj malo poskrbel nevestin nečak princ George.

Reuters
Že ob prvem fotografiranju mladoporočencev je bila Kate nasršena.

Po pričakovanjih je bila poroka v Berkshiru na moč svečana, brez kakršnegakoli pretresa, niti ganjenih solzavih oči ni bilo na spregled.

Edini, ki je točil solze in se kremžil, je bil sin princa Williama in vojvodinje Cambriške Kate Middleton, triletni George.

Reuters
Carole in sin James Middleton sta bila v nasprotju s hčerko in sestro Kate izvrstno razpoložena.

Slaba volja

SEŠTEVEK
Kate Middleton smo vajeni veliko bolj zapeljive, a je bila njena oprava kar draga. Za obleko Alexandra McQueena je odštela 5700 evrov, za klobuk Jane Taylor 1500 in za uhane Kiki McDonough 8200, skupaj torej več kot 15.000 evrov.

Malček je bil z leto dni mlajšo sestrico Charlotte in še nekaj otroki namreč zadolžen, da iz košarice pred ženina in nevesto meče cvetne lističe, a se je malemu nagajivčku zdelo bolj zabavno košarico vrteti in z njo opletati, kar je mamico zelo razjezilo. Vse otroke je potegnila na stran in jih sinu dobro napela. Kljub nekaj solzam pa se je malček kmalu spet smehljal, in ko so izpraznili košarice, so jih veselo vrteli naokrog prav vsi otroci.

Je pa dogodek očitno Kate spravil v slabo voljo za ves dan, saj je bila bolj ali manj ves čas resna.

Vesela babica

Svojo vlogo družice ob Pippi je sicer odigrala, kot se šika, pred vhodom v cerkev ji je celo popravljala vlečko. Je pa v želji, da ne bi zasenčila neveste, malce pretiravala z dolgočasnim izborom obleke, ki niti slutiti ne da njene zavidljive postave.

Toliko bolj kot Kate je navdušila njena in nevestina mama Carole Middleton, z rožnato, do kolen segajočo oblekico. Od ponosa je kar žarela, bila je ves čas nasmejana, za lumparije svojega vnuka Georgea pa se ni niti zmenila.