Nov singl

VIDEO: Ines Erbus: "Če je treba, stvari vzamemo v svoje roke"

R.T.
29. 9. 2016, 14.23
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Ines Erbus, letošnja tekmovalka oddaje Znan obraz ima svoj glas, je izdala nov singl z naslovom Kada cura časti.

Osebni arhiv

Pesem Kada cura časti je plesna, hitrih ritmov, pozitivna in primerna za klubske zabave, ki prihajajo v tem jesenskem času. Nastala v sodelovanju z Dušanom Bačićem kot teksopiscem in Branimirjem Mihaljevićem kot avtorjem glasbe. Aranžma pa je delo Mihaljevića in Daniela Vujevića. Skratka, gre za preverjeno ekipo, s katero Ines že dlje časa sodeluje. Pesem je dobila tudi vizualno podobo, ki je nastala v sodelovanju z Nikom Karo (Karo media), s katerim je v preteklosti že sodelovala. 

Za make up je poskrbel Empera Atrizz, za frizuro Kristjan Škamljič, styling pa je tokrat pripravila sama. V videospotu lahko vidite tudi kopalke svetovno uspešne znamke Hard swimwear, ki so delo modne oblikovalke Hane Hees Pavlinc

Glavni akter v spotu je poleg Ines David Žalec, ki kot osebni trener pokaže svoje atribute in poskrbi za zavidljive postave lepih deklet. Ines sta se na snemanju pridružili tudi Nika Krmec, ki smo ji lahko spremljali v skupini Foxy Teens in vizažiska Katja Štemberger.

Osebni arhiv

"Z ekipo smo snemali v Italiji, na čudoviti peščeni plaži v Lignanu, kamor se bom zagotovo še vrnila... Bili smo prava atrakcija. Ljudje so se ustavljali, gledali, snemali, fotografirali, nekateri pa so se celo nastavljali da bi bili v spotu…" je povedala prikupna Ines, ki kot zanimivost dodaja, da jih je med snemanjem nočnih kadrov presenetila tudi policija. "Ustavili so nas zaradi vožnje v odprtem prtljažniku, kjer smo s puncami imele še manjši ognjemet. Hvala bogu smo brez sankcij prišli domov," pravi Ines in dodaja: "Italjani res nimajo pojma o angleščini. Skoraj so nas vrgli iz hotela ker niso razumeli da ne bo šest ljudi spalo v sobi za dva, ampak da samo koristimo sobo za urejanje, saj snemamo glasbeni videospot. Nazadnje smo le ugotovili način in jim z google translate-om prevedli kaj počnemo. hehe... Ko smo se že odpravljali domov, pa je lastnik hotela, s katerim smo se čez dan prerekali, vztrajal da se slika z mano. Totalna komedija!"

Tibor Golob
Ines Erbus