Usodni vpliv

Baronica iz Bosne kriva za ločitev Brada in Angeline!

mv
28. 9. 2016, 20.10
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Britanski mediji poročajo, da je bila pri odločitvi Angeline Jolie, da se loči od Brada Pitta, pomemben dejavnik tudi njena najboljša prijateljica, asistentka in zaupnica Arminka Helić, vplivna Bošnjakinja, ki naj bi igralki pomagala pri njenih političnih ambicijah.

Arminka je Angelinina največja zaupnica.

Zdaj je že jasno, da ločitev Brada Pitta in Angeline Jolie zagotovo ne bo minila brez javnega pranja umazanega perila; na dan prihaja vse več podrobnosti o tem, kaj je vodilo do igralkine odločitve, da vloži ločitvene papirje.

Poleg vseh drugih težav naj bi Brada močno motilo, da je njegova žena za svoji svetovalki najela 48-letno vplivno Bošnjakinjo Arminko Helić ter 37-letno Chloe Dalton, ki ji pomagata voditi dobrodelno organizacijo Jolie Pitt Dalton Helic. Pitt je srečanja Angeline z Arminko že na začetku označil za shod čarovnic, motilo ga je, kako je Bošnjakinja, ki je danes vplivna političarka in celo baronica, vplivala na njegovo ženo. Arminka in Chloe sta praktično povsod potovali z družino in po Bradovem mnenju Angelini dodobra oprali možgane.

Brada je nenehna družba Arminke motila.

Je igralka res preveč pod vplivom prijateljice?

Strma, a hitra pot med britansko politično elito

Lady Helić, ki je v London kot begunka prišla leta 1992, si je pot v politične višave utrla kot posebna svetovalka Williama Hagua. Leta 2014 je bila sprejeta v zgornji dom britanskega parlamenta – na slovesnosti seveda ni manjkala Joliejeva. Bila naj bi ključna oseba v podporni ekipi Joliejeve v prihajajoči ločitveni bitki. Britanski mediji jo opisujejo kot Angelinino asistentko, svetovalko in najboljšo prijateljico. »Je pametna, močna in brezpogojno zvesta,« dodajajo. Z Angelino redno skupaj potujeta, pred kratkim sta denimo obiskali svetovno sodišče OZN v Haagu in opazovali mjanmarske volitve. Ne le to, baronica je tako tesno povezana z Angie, da je bila z njo tudi v trenutku, ko se je odločila javno povedati namero o ločitvi.