AKTUALNO

Obljublja presenečenja, kot jih še niste videli!

bp
28. 9. 2016, 07.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Priljubljena pevka Tanja Žagar se te dni pripravlja na veliki koncert ob 20. obletnici kariere, še prej pa se je odločila predstaviti remiks poletne uspešnice Trava.

M24.si
Tanja je prepričana, da bo tudi letos navdušila obiskovalce svojega koncerta.

Tanja se je poigrala s popolnoma drugačno glasbeno zgodbo in predstavila žurersko, temperamentno, plesno in zabavno pesem.

V pričakovanju velikega koncertnega spektakla ob 20. obletnici glasbene kariere, ki se bo zgodil v petek, 11. novembra, v Hali Tivoli Ljubljana, Tanja Žagar predstavlja remiks skladbe Trava z novega albuma Carica. Po »Carici« se je Tanja poigrala s popolnoma drugačno glasbeno zgodbo in nam predstavila žurersko, temperamentno, plesno, zabavno pesem, ki je kraljevala na vseh Tanjinih poletnih zabavah.

Facebook

Tanja Žagar, pevka: "Obožujem presenečenja, še bolj pa rada presenečam, zato jih tudi na mojem koncertu ne bo manjkalo!"

»Trava je pesem, ki človeka že ob prvem poslušanju ponese na plesišče in prevzame s svojo nalezljivo energijo. Nastala je po resničnem dogodku, saj se sama prav zares večkrat odpravim na sprehod ali tek za Savo na travo,« je povedala Tanja.

»Ker je bilo v zadnjih nekaj letih remiksiranih kar nekaj mojih uspešnic in so se tudi v remiksu veliko vrtele po slovenskih plesiščih, sem se odločila za manjše presenečenje. Obožujem presenečenja, še bolj pa rada presenečam, zato jih tudi na mojem koncertu ne bo manjkalo! Lani nam je to odlično uspelo in prepričana sem, da bomo tudi letos fascinirali obiskovalce. Kar se tiče remiksov, pa samo namig … Letos smo celoten parter spremenili v plesni podij. Kar sledi, pa pridite pogledat in doživet v živo!«