Iz prve roke

Lucienne še vedno Slovenka in ponosna babica!

ns
24. 5. 2017, 20.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Priznana glasbenica in nekdanja žirantka šova talentov Lucienne Lončina nam je zaupala, da so bile govorice o selitvi v tujino izmišljene.

Mediaspeed
Lucienne Lončina se je nasmejala govoricam o selitvi v tujino, v resnici doma uživa kot babica vnuku Kristjanu.

O nekdanji žirantki šova Slovenija ima talent Lucienne Lončina, ki je Slovenijo osvojila s svojo prikupno polomljeno slovenščino – »purja kolt« in »Ti si cel poin ta šov!« –, se je pred dobrim letom govorilo, da bo z družino spakirala kovčke in se preselila v tujino, saj naj bi z možem Milanom prodala razkošno vilo v Kolombanu, naselju nad Ankaranom, in sicer za vrtoglavih 3,5 milijona evrov; sodeč po govoricah naj bi se preselili na Kanarske otoke, kjer naj bi že imela novo nepremičnino. A nam je vedno očarljiva Lucienne pred dnevi razkrila resnico.

»Ah, nas je kar nasmejalo vse skupaj. Še vedno živimo v Sloveniji, nikamor se nismo odselili, je pa res, da poskušamo prodati hišo. A do takrat bomo kar lepo uživali na naši obali,« je z nasmehom povedala Lucienne, ki predvsem uživa v vlogi babice; ponosna je na vnuka Kristjana in ga preprosto obožuje. »Rada sem babica in svoji hčerki Kim priskočim na pomoč pri 'ta malem', kadar me potrebuje. In takrat se prepustim uživanju z vnukom,« je priznala Lucienne.