Novoletne lučke

Jankovićevi ne poznajo šale: Aleksandar in Pero v težavah

R.T.
5. 11. 2016, 16.06
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Na občini ocenjujejo, da bi preprečevanje prižiga lahko izpolnjevalo znak kaznivega dejanja povzročitve splošne nevarnosti, zato so o vsem skupaj seznanili policijo.

Facebook
Aleksandar Repić in Pero Martić

Zdaj že znani dvojec Pici & Pero, ki ga sestavljata Aleksandar Repić in Pero Martić sta si letos zaželela prižgati novoletne lučke v prestolnici skupaj z županom Jankovićem, o čemer smo poročali

No, ker pa sta na facebooku zapisala, da bosta to storila tudi, če ju župan ne usliši, sta očitno zašla v težave: zaradi zapisa oziroma poziva na družbenem omrežju sta si prislužila prijavo na policijo, zdaj poročajo Slovenske novice.

Na Mestni občini Ljubljana niso dobili nobene prošnje v zvezi s prižigom lučk ob boku Jankovića, pod katero bi se podpisala Repić in Martić. Ker ni šlo za prošnjo, ampak izsiljevanje na družbenem omrežju, so vse skupaj predali nadležnim organom. 

Ocenjujejo namreč, da bi oviranje oziroma preprečevanje prižiga lahko izpolnjevalo znak kaznivega dejanja povzročitve splošne nevarnosti in so z zapisom seznanili tudi pristojno policijsko postajo.