Kmetija: Nov začetek

FOTO: Grožnje, bojkot in užaljenost na kmetiji

bp
4. 11. 2016, 20.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Tekmovalci šova si gredo že pošteno na živce, svojo lenobo pa dokazujejo iz dneva v dan bolj, kar seveda vodi do številnih trenj.

Planet tv
Pri prevažanju gnoja so uniči edini voz, tako da so ostali še brez njega.

Ena izmed nalog, ki sta ju mentorja ta teden naložila tekmovalcem, je tudi pognojitev travnika. Vsaka družina je dobila pol travnika, po katerem je treba raztrositi gnoj. In ker je količina gnoja precej velika, so kmetje dobili idejo, da bi lahko uporabili voz, ki ga imajo na posestvu. Težava je nastala, ko je voz, ki je očitno že kar nekaj prestal, začel popuščati, saj so tekmovalci z vsako vožnjo nanj naložili večje breme. Dodatno sta ga razmajala še Senad in Matic, ko sta voz prevrnila, bridki konec pa je doživel, ko mu je odpadlo kolo. Tekmovalci so se ob tem sicer nasmejali, a to obenem zanje pomeni hud udarec, saj jim je zdaj na voljo ostala le še ena samokolnica, s katero bo treba razvoziti še precej gnoja, če bodo hoteli uspešno dokončati nalogo.

Užaljena Ganna

Planet tv
"Po nekaj spodletelih nalogah ne zaupam več v svoje sposobnosti, ves čas pa me tudi zbadajo in provocirajo."

Dobili smo tudi prvi dvobojevalki tega tedna. To sta postali Anna in Klavdija. Predvsem Anna vsega skupaj ni najbolje prenesla. Že med izborom prvega dvobojevalca je povedala, da je za njeno nominacijo kriva zarota moških v njeni skupini, ki se na ta način želijo znebiti najprej žensk.Izpostavila je predvsem Senada, ki se po njenem mnenju do žensk ne vede, kot bi bile enakopravne. Senad je kakršnokoli zaroto takoj zanikal in poudaril, da so bili v zadnjem času v njihovi skupini dvobojevalci samo moški. Za Anno je tokrat glasoval samo zato, ker jo je želel dodatno motivirati, da bi se še bolj potrudila pri kuhanju marmelade.