Ni poguma

VIDEO: Maja Oderlap o ljubezni še molči

am
4. 11. 2016, 21.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Maja Oderlap, nasmejana pevka in televizijska voditeljica, je redko slabe volje. O svojem zasebnem življenju nerada govori, a izbrskali smo, da je že nekaj časa menda samska.

Marko Ocepek.
Nihče ni upal narediti koraka.

Maja Oderlap o ljubezni: "Meni je pomembno, da je ob meni nekdo, ki me ima res rad in zna to tudi pokazati."

Ko jo vprašamo, katere so tiste stvari, ki jih najprej opazi na fantu in kako bi jo lahko prepričal, pravi: »Gotovo sta to nasmeh in prava energija, ki jo nekateri izžarevajo, drugi pa ne. Sicer je meni pomembno, da je ob tebi nekdo, ki te ima res rad in zna to tudi pokazati. Nekdo, s katerim rad počneš resne stvari in delaš neumnosti. Nekdo, s katerim sem lahko jaz jaz in on on. Mislim, da je čas, da spoznamo, da nam ljudje, ki so okrog nas, niso samoumevni in začnemo ceniti to, kar imamo. To pa je že skoraj umetnost v današnjem času, kajne?« se smeje Maja, ki  svoj čas zdaj v celoti namenja glasbenemu ustvarjanju, nastopanju in urednikovanju na Televiziji Veseljak.

Dva koraka

Pred kratkim je poslušalce razveselila z novo pesmijo z naslovom Dva koraka. »Saj se je tudi vam že zgodilo, da ste bili premalo pogumni, da bi znali obdržati svojo veliko ljubezen? Bila sta potrebna samo dva koraka ... A ju nihče ni upal narediti. Je za to kriva usoda ali morda bog? Ali kar mi sami? Ko sem slišala skladbo, sem se vanjo takoj zaljubila! Prvič sem sodelovala s Lendero in Mihom Hercogom. Povezala nas je prava energija in mislim, da smo naredili odlično pesem. Glede na to, da je skladba v radijskem etru šele slab teden dni, si jo mnogi že požvižgavajo, na kar sem res res ponosna. Prepričana sem, da jo bodo prav kmalu znali na pamet vsi ljubitelji slovenske glasbe, in veselim se že, da jo bomo na mojih nastopih na ves glas prepevali skupaj,« nam je še zaupala Maja.