Spolni škandal

Marija Šerifović v spolnem razmerju s snaho srbskega tajkuna

tp
5. 11. 2016, 08.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Marijino ljubezensko življenje je bilo od nekdaj zelo zanimivo za javnost, še posebno odkar je leta 2013 javno priznala, da je istospolno usmerjena.

Alesh Maatko
Skrivoma naj bi se začeli sestajati že nekaj dni po tem, ko sta se spoznali.

Časnik Kurir zdaj poroča, da naj bi se zmagovalka izbora za pesem Evrovizije leta 2007 že več kot leto dni sestajala z eno od najlepših žensk na srbski javni sceni, ki je poročena s sinom mogočnega in vplivnega poslovneža, čigar imena pa niso izdali. Skrivoma naj bi se začeli sestajati že nekaj dni po tem, ko sta se spoznali.

Sprva njuno druženje nikomur ni bilo sumljivo, saj je Marija vedno obkrožena s prijatelji, ki jo povsod spremljajo, gospa pa je že vrsto let srečno poročena z naslednikom ene od najbogatejših dinastij. Sčasoma pa sta postajali vse bolj nepazljivi. Večkrat naj bi ju videli, kako se v beograjskih restavracijah in na javnih mestih držita za roke in si izmenjujeta nežnosti.

Skupne fotografije in zgodbice naj bi prišle tudi do moža. Ta je spakiral kovčke in odšel v tujino. Žena je hitro odšla za njim, mu priznala, da je bilo nekaj med njo in Marijo, ga prosila, da ji oprosti, in mu obljubila, da bo zvezo prekinila. Po nekaj dneh mučnih pogovorov se je mož odločil, da bo ostal v zakonu, predvsem zaradi njegove izredno patriarhalne družine in škandala, ki bi izbruhnil, če bi se razvedelo, da je razlog za ločitev ženska. Marija naj bi se z ljubico zdaj veliko redkeje slišala, obe pa naj bi zaradi prekinitve zveze zelo trpeli.