Zabava

Severina nadzira postavnega Igorja

mv
11. 11. 2015, 20.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Severina je odločna, da Igorja ne bo izgubila, zato je do svojega 15 let mlajšega moža precej zaščitniška. Z njegovega seznama povabljenih na poroko v Beogradu je zato črtala prav vse njegove mlade prijateljice.

Severina se boji, da bi izgubila 15 let mlajšega Igorja.

Nogometni menedžer Igor Kojić je izjemno postaven moški, zato nas ne čudi, da je do njega zelo zaščitniška. Ko sta sestavljala seznam povabljencev, ki se jima bodo pridružili na slavju v Beogradu, je zato menda njegov seznam skrajšala za kar polovico.

Osemindvajsetletnik je namreč želel povabiti kar nekaj svojih mladih prijateljic, kar je pevko motilo. Najprej sta želela gostiti več kot 500 ljudi, a zdaj ko je Severina s seznama črtala Igorjeve prijateljice iz osnovne in srednje šole, bo gostov precej manj. Pevka je menda precej ljubosumna na vsa dekleta, ki so bila kdaj blizu Igorja, on pa njeno paranojo za zdaj menda spremlja z nasmeškom na obrazu.

Ne želi narodnih pesmi

Druga zahteva hrvaške zvezdnice je tudi, da na njeni poroki ne bodo odmevale narodne pesmi, zato velik del družine po strani Igorjevega očeta Dragana Kojića, ki prihaja iz Loznice, ni povabljen na mondeno poroko. Številnim se zdi to arogantno, a se zavedajo, da ima vajeti v rokah Severina, zato Igorju ne zamerijo, da niso povabljeni na poroko, ki bo par stala več kot 50 tisoč evrov.