Zabava

Glasbenika končno priznala, da sta par

mv
11. 11. 2015, 18.55
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Zadnje tedne se je šepetalo, da naj bi se pevka Gwen Stefani po boleči ločitvi od moža Gavina Rossdala zbližala z glasbenim kolegom Blakom Sheltonom, in pred nekaj dnevi sta glasbenika končno tudi uradno potrdila, da sta res par.

zimbio
Gwen in Blake ne skrivata več svoje ljubezni.

»Čudovit je, to moram priznati,« je dejala pevka Gwen Stefani v radijskem intervjuju in tako tudi uradno priznala, da sta s pevcem Blakom Sheltonom par. Pred tem je javnost nagovorila tudi njena predstavnica za stike z javnostjo in potrdila govorice, da sta skupaj. »Veliko ljudi mi je pomagalo preboleti to tragedijo,« je še dodala pevka, ki se je z Blakom prvič pojavila na zabavi po podelitvi nagrad CMA v Nashvillu, kjer so ju fotografirali, ko sta se držala za roke.

Varuška vzrok ločitve?

Zdaj, ko je Gwen spet srečna v objemu moškega, ki mu zaupa, se ugiba, kaj je bil vzrok njene ločitve od Gavina Rossdala. Nekateri ameriški mediji poročajo, da naj bi glasbenik Gwen varal z varuško. Z njo naj bi preživel ogromno časa, Gwen pa naj bi v njegovem telefonu našla celo sporočila, ki naj bi mu jih varuška pošiljala.