Zabava

Prva dvobojevalka tedna je Dominika

Nejc Simšič
11. 11. 2015, 08.42
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Tekmovalci resničnostnega šova na Planet TV so se enoglasno odločili, da bo prva dvobojevalka Dominika. Faki pa brez sramu priznava: »Ni važno, katera gre domov, samo da je ena manj!«

Planet TV
Dominika se je celotno podeljevanje kamenčkov nasmihala in videti je bilo, kot da je nad končnim razpletom navdušena.

Planet TV
kmetija

Moški so v večini, zato ni bilo presenečenje, da bo prva dvobojevalka ženska. Glasovanje za prvo dvobojevalko se je razpletlo po pričakovanjih. Prva je glasovala Dominika in je svoj glas podelila Brunu, vsi preostali so svoje glasove iz različnih razlogov podelili Dominiki.

Ta se je skozi celotno podeljevanje kamenčkov nasmihala in videti je bilo, kot da je nad končnim razpletom navdušena. Nekateri tekmovalci pa dvomijo, da je njeno veselje iskreno.

Franca in Fakija vseeno skrbi, da bo izbrana Dominika potem nehala delati, kar bi lahko ogrozilo tedensko nalogo. Fakija je Dominikin nasmešek po izboru za prvo dvobojevalko tako razjezil, da bi najraje kar sam opravil z njo v areni, povedal pa je tudi, da ga ne zanima, kateri dve se bosta pomerili v areni, samo da bo ena manj. Strah ga je le skupne noči v kajži, v tem primeru bi šel raje spat na drevo.