Zabava

Kmetija: Maruša se je v solzah poslovila od Fakija

N.S.
30. 10. 2015, 12.14
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Tekmovalka Maruša se je pred odhodom v kajžo, kjer bo čakala na dvoboj v areni, v solzah poslovila od Fakija. Povedala je, da pred dvobojem v areni nima najboljšega občutka.

Planet TV
Maruša, tekmovalka šova Kmetija: Nov začetek: "Pred areno nimam dobrega občutka, saj v sebi ne čutim borbenosti in želje po zmagi."

V areni se bosta nocoj udarili Maruša in Jacqueline.

Maruša pravi, da pred areno nima dobrega občutka, saj v sebi ne čuti borbenosti in želje po zmagi. Faki jo je sicer bodril in ji rekel, naj se bori ne glede na vse. Je bilo pa tudi Fakiju težko, saj se zaveda, da se bo treba prej ali slej sprijazniti s tem, da bo eden od njiju moral zapustiti posestvo.

Tudi Fakiju je težko, saj se zaveda, da se bo treba prej ali slej sprijazniti s tem, da bo eden od njiju moral zapustiti posestvo.

Po drugi strani pa o Maruši nimata lepega mnenja sotekmovalki Dominika in Maja. Ko se je Maruša fantom pridružila pri kopanju njive, jima je to šlo močno v nos, saj sta obe mnenja, da je Maruša svojo bolezen dan prej zgolj hlinila. Maja in Dominika sta ugotavljali, kako je Maruša dvolična. Še pred kratkim ni smela ničesar dvigovati, zdaj pa se je lotila tako težaškega dela. Prepričani sta, da je Maruša svojo bolezen zaigrala ali pa se je, kot je dejala Dominika, zgodil kakšen čudež.