Zabava

Pia: fanta ne moti moj penis

Mojca Vakselj
30. 10. 2015, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Pia Filipčič je pred kratkim izdala, da ima fanta Američana, v nedavnem gostovanju v eni od televizijskih oddaj pa je spregovorila tudi o tem, kako njen partner sprejema dejstvo, da ima penis. Menda ga to ne moti in jo sprejema tako, kot je.

Facebook
Postavna Primorka je srce oddala tujcu, ki ga zaenkrat še skriva, postavni Miloš je torej le preteklost!

Pia je gostovala v oddaji Vroče z Leo na TV3 in z voditeljico spregovorila tudi o bolj žgečkljivih temah. Dotaknili sta se njenega razmerja z Američanom, ki ga Pia za zdaj še skriva, saj jo je spoznal kot dekle, nato pa se moral spopasti z dejstvom, da ima zmagovalka Big Brotherja še vedno penis.

Facebook
Pia se je izkazala za dobro pevko.

»Tudi jaz sem mislila, da je pač nemogoče, da najdeš nekoga, ki te bo imel rad ali boš ti imela rada njega. Ampak ko se z nekom začutiš … Tudi zanj je bil na začetku šok, ampak potem me je sprejel tako, kot sem ...« je razložila Primorka, ki je nadvse srečna, da je našla moškega, ki jo razume. 

Za srcem v London
Američan
jo je tako zmedel in osvojil njeno srce, da razmišlja celo o selitvi v London, kjer trenutno živi in dela njen dragi. Zaveda se, da to ni tako enostavno, kot se sliši, saj bi morala v Sloveniji pustiti družino in prijatelje, na katere je zelo navezana. Čeprav z iskanjem dela v Londonu verjetno ne bi imela težav, saj ji je fant že ponudil, da ji lahko pri tem pomaga, se 19-letnica še ni odločila, kaj bo naredila. Fanta pogreša, a v nekaj mesecih bo končno dočakala operacijo spremembe spola in bo po njej okrevala kar nekaj časa, poleg tega pa je trenutno še vedno veliko zanimanja zanjo v Sloveniji.