Zabava

Oprah pred studiem 'napadel' njen izgubljeni 'sin'

mv
29. 10. 2015, 15.22
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Najbolj vplivna televizijska voditeljica na svetu Oprah Winfrey je pred dnevi med odhajanjem iz studia doživela neprijetno presenečenje. Do nje je namreč stopil moški, ki ji je očital, da ga je zapustila kot dečka, čeprav je želela biti njegova mama.

zimbio
Oprah je bila šokirana, ko je pred studiem k njen pristopil njen izgubljeni 'sin'.

Calvin Mitchell je Oprah pričakal pri zadnjem vhodu, kjer je delila avtograme svojim oboževalcem in jo presenetil z izjavo, zakaj ga je pred 20 leti zapustila. 31-letnik trdi, da ježe dolgo razmišljal, kako naj ponovno stopi v stik z zvezdnico, ki ga je pred dvema desetletjema želela posvojiti. Oprah naj bi spoznal leta 1992 na snemanju filma There Are No Children Here, ko ga je voditeljica vzela za svojega, njegovi mami pošiljala denar za njegovo šolanje in ga v nekem trenutku celo želela posvojiti, saj se je zelo navezala nanj. Oprah je bila najprej šokirana nad njegovimi besedami, nato je prosila svoje asistente, da vzamejo njegovo telefonsko številko, saj želi obnoviti stik z njim.

Plačevala mu je zasebno šolo

»Ko sem izgubil stike z Oprah sem postal depresiven in v nekem trenutku sem se želel celo ubiti. Ona je bila edina svetla točka v mojem temnem življenju,« je Mitchell povedal novinarjem, ki so njegovo zgodbo seveda takoj pograbili. Voditeljici se je na koncu opravičil, da jo je 'napadel' brez najave, a ni videl drugega načina, da obnovi stik z njo. Oprah naj bi mu pred 20 leti pošiljala darila s sporočilci kot so:«Mojemu sinu Calvinu. Rada te imam,« dokler nekega dni ni prekinila stikov z družino. Razlog za to naj bi bila odločitev Calvina, da preneha s šolanjem na zasebno srednji šoli, ki mu jo je plačevala Winfreyjeva. »Bil sem mlad in neumen, a Oprah mi ni nikoli odpustila tega, da sem nehal hoditi v šolo,« je priznal Calvin, ki upa, da se bo Oprah omehčala in ga sprejela nazaj v svoje življenje.