Zabava

Rozga pokazala nosečniški trebušček

mv
29. 10. 2015, 21.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Hrvaška pevka Jelena Rozga je med nedavnim koncertom v Splitu pokazala več, kot si je verjetno želela. Pod toplo jakno je imela namreč oblečeno oprijeto oblekico, ko je razširila roke, da bi simbolično objela občinstvo, pa je na dan pokukal njen sumljivo zaobljen trebušček. Res pričakuje otroka s Hauserjem?

youtube
Pevkin zaobljen trebušček je več kot očiten.

arhiv Zvezde
Bosta po le nekaj mesecih razmerja res kmalu postala starša?

Hrvaški mediji poročajo, da Stjepan Hauser, član skupine 2Cellos, in pevka Jelena Rozga po le nekaj mesecih razmerja že pričakujeta otroka. Govorice so se začele, ko je Rozga pred dnevi med nastopom v Splitu občinstvu pokazala lepo zaobljen trebušček, ki nikakor ni posledica obilne večerje. Najprej je svoje telo skrivala pod toplo jakno, a le en nepravilen gib je razkril več, kot si je verjetno želela. Pevka je bila vedno znana po svoji vitki postavi, poleg tega je njen trebuh tako pravilno in lepo zaobljen, da so njeni oboževalci prepričani, da v sebi nosi otroka.

Novice še nista potrdila

Rozga in Hauser sta prejšnji teden skupaj preživela v ZDA, kjer sta 2Cellos nastopala z Eltonom Johnom, nato pa se je pevka vrnila domov, saj je imela obveznosti. Par za zdaj govoric o nosečnosti še ni komentiral, saj verjetno nista pričakovala, da bo novica tako hitro prišla v medije. Navsezadnje sta skupaj šele nekaj mesecev, in čeprav si je Rozga vedno želela otroka, očitno še ni pripravljena, da bi veselo novice delila s svetom. Zanimivo je, da je tudi Severina nosečniški trebušček prvič razkrila na odru, njen menedžer pa je trdil, da se je le preveč najedla. Nekaj mesecev kasneje je rodila sina Aleksandra!